Alianța Meshiaak

Meshiaak nu este un proiect nou, dar își așteaptă debutul de ceva vreme. Australia nu este cea mai cunoscută pepinieră de thrash, dar trupa fondată de Danny Camilleri (chitară/voce – 4ARM) și Dean Wells (chitară lead/voce – Teramaze) are șanse bune să facă mult mai vizibil acest continent pe harta genului.

Meshiaak

Celor doi li s-au alăturat basistul Nick Walker și toboșarul John Dette (da, acel John Dette, trecut prin Iced Earh, Slayer, Testament și Anthrax), iar albumul de debut este anunțat pentru 19 august, la Mascot Label Group.

Alliance Of Thieves a fost lăudat deja ca evocând magia unor Ride the Lightning, Rust in Peace, South of Heaven și Burn My Eyes.

N-aș merge chiar atât de departe, dar acesta este spiritul albumului, un întoarcere reverențioasă, fără a fi umilă în vreun fel, la acest gen de spirit. Emoții delicate fac loc agresiunii și furiei, aranjamente complexe, pasaje epice și adâncimi lirice, toate se adresează ascultătorilor la diverse nivele. Distracție prietenească și violentă? A fost numit și așa și mi se pare că se potrivește.

În concluzie, cu siguranță merită ascultat, au rămas mai puțin de două luni până la lansare.


One Comment on “Alianța Meshiaak”

  1. […] de la Meshiaak debutau discografic acum trei ani cu Alliance Of Thieves, album anunțat aici. Subînțelesuri întunecate și groove-uri heavy se împleteau sofisticat în ceea ce Metal Hammer […]

    Apreciază


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.