Alter Bridge – The Last Hero

Alter Bridge au depșit de mult orice comparații cu Creed. Ceea ce acum 12 ani era un supergrup a căpătat de mult o coeziune și o identitate proprie.

Alter Bridge by Carlos Amoedo, 2016

Photo by Carlos Amoedo, courtesy of Napalm Records

Acum trei ani apărea Fortress, cel de al patrulea album de studio, iar ieri, 7 octombrie, Napalm Records l-au scos în fine pe cel de al cincilea, The Last Hero,

O evoluție naturală și nu o revoluție, The Last Hero construiește pe fundația solidă deja construită și reafirmă punctele forte ale grupului – melodii vocale care nu suportă vreun compromis, dueluri de chitare suprapuse pe o secție ritmică extrem de solidă. Și să nu uităm că dincolo de capabilitățile vocale excepționale ale lui Myles, Alter Bridge beneficiază și de talentele sale chitaristice, atât Mark Tremonti, cât și Slash lăudându-l la superlativ.

Order Alter Bridge's The Last Hero

The Last Hero nu este un album concept, dar are o temă recurentă – nevoia de lideri și de eroi în lumea modernă, iar nota este setată direct de piesa ce deschide albumul, Show Me A Leader, de altfel și primul single.

Albumul este ușor paradoxal. Deși extrem de unitar este și foarte divers. Piese emoționale precum Cradle To The Grave și You Will Be Remembered stau foarte confortabil între piese rapide precum Losing Patience și Poison In Your Veins sau numere de-a dreptul thrashy ca The Other Side și Crows On A Wire.

Produs de Michael “Elvis” Baskette (Slash, Trivium, Tremonti) și masterizat de Ted Jensen, The Last Hero este albumul care era așteptat de la Alter Bridge. Bine ați revenit!Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.