Negură Bunget semi-acustic la Presa Pub

The hardest working band este un premiu pe care nu îl acordă nimeni dar pe care Negură Bunget l-ar merita cu prisosință, iar unul dintre ultimele concerte ale anului în București i-a avut ca protagoniști.

15590663_337330256649941_8078170442604005027_n

Photo by Anca Coleașă

Presa Pub a fost o gazdă primitoare pentru cea de-a 65-a ediție Metal Under Moonlight, deschisă de Downfall (și ei o trupă harnică).

Într-o atmosferă de-a dreptul intimă, Negură au desfășurat o premieră, un concert semi-acustic, din turneul aniversar ce le marchează două decenii de activitate, cu un setlist ce a cuprins tot acest interval de timp.

Îmi este greu să scriu despre ei fără superlative și nici nu văd de ce aș face-o. 2016 a adus un album nou excelent și concerte în toată țara, bașca Europa.

2017 va însemna, cel puțin concertistic, mult mai mult decât până acum, iar Negură și-au câștigat de mult (de facto) titulara onorantă de ambasadori internaționali ai scenei românești. Sunt la un nivel (nu doar muzical) perfect comparabil cu ceea ce se întâmplă pe scene mult mai dezvoltate. Chiar mai mult, au ajuns la acest nivel în pofida stării scenei locale, deci cu atât mai mult merită toate laudele.

Cei care au ales să participe la această seară au fost inspirați, cu siguranță, și au marcat un eveniment greu repetabil cu una dintre cele mai interesante trupe din istoria relativ scurtă a rock-ului autohton. Nu pot decât să mă bucur că am fost acolo.

Iar despre cum s-a văzut din public, în pofida cvasi-beznei voluntare din sală, puteți arunca un ochi aici.Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.