Elefantul Tarjei

De fapt, ca să fie corect titlul senzaționalist e cam ca la Radio Erevan. Da, e un elefant, dar nu e al Tarjei, ci a trei dintre membrii trupei sale de acompaniament și de fapt nu e chiar un elefant adevărat, ci Der Elefant. Ceea ce nu-i scade nimic din factorul de cool.

Metafora elefantului din cameră se referă până la urmă și la incredibila slăbiciune umană de a trăi în negare. Într-un mod bizar, exact asta a fost inspirația pentru trioul instrumental germano-american ce-I reunește pe trei dintre cei mai impresionanți colaboratori ai Tarjei Turunen – chitaristul Alex Scholpp (Tarja, Farmer Boys, Tieflader), basistul Kevin Chown (Tarja, Chad Smith´s Bombastic Meatbats, Paul Gilbert) și bateristul Timm Schreiner (Tarja, Good Men Gone Bad).

Când muzica este lipsită de cuvinte, rămâne la latitudinea fiecăruia să-și creeze propriul scenariu. Ascultătorul dă semnificațiile proprii coloanei sonore care i se pune la dispoziție și aceasta este misiunea asumată de Der Elefant – să facă o declarație muzicală memorabilă fără nici un fel de asistenșă din partea versurilor.

Furie înrădăcinată în heavy metal, rafinată de abilități muzicale impresionante, Der Elefant aduc și ei un comentariu colectiv mai mult decât actual, Elefantul este în camerele tuturor și este momentul ca celor ce nu vor să audă adevărul să le fie strigat acest adevăr în față.

Elefante este single-ul de pe EP-ul de debut, apărut în decembrie 2016 și disponibil pe iTunes.Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.