Gianna Nannini a dat startul turneului european

Gianna Nannini, Sala Palatului 2017

Gianna Nannini a debutat pe 25 martie turneul european HITSTORY, o poveste muzicală care aduce la un loc toate experiențele artistei. Prima oprire a fost Elveția, iar pe 27 aprilie ajunge  la București la Sala Palatului, povestea se va sfârși în Germania pe 16 iunie. 

Artista a pornit în noul turneu european în forță cu trei concerte în Elveția, două dintre ele fiind consecutive. Printre țările în care Gianna Nannini va concerta se numără și: Germania, Belgia, Franța, Bulgaria și nu în ultimul rând, România. Primele reprezentații ale turneului au avut parte de multe recenzii pozitive din partea fanilor: “”

După o lungă perioadă în care Gianna Nannini nu a mai susținut niciun turneu, revenirea sa pe scenă vine ca un lucru firesc pentru fanii săi din întreaga lume. HITSTORY Tour “vorbește” prin hiturile sale despre viața artistei și despre experiențele sale muzicale care se întind pe nu mai puțin de trei decenii. 

Pe 27 aprilie la Sala Palatului vom avea parte de un show de 3 ore presărat cu cele mai cunoscute hituri semnate Gianna Nannini și cu un acompaniament pe măsură: o trupa compusă din 5 muzicieni de excepție, 2 backing vocals și cei 6 instrumentiști din Red Rock Strings.

Artista a concertat ultima oară în România acum 8 ani și își aduce aminte cu drag prima sa vizită în țară: “A fost în 2009 și, cu o zi înaintea concertului meu, am participat ca spectator la spectacolul dat de Leonard Cohen. Atmosfera a fost uimitoare, publicul a fost atât de cald! Am amintiri minunate.”

În funcție de distanța față de scenă, biletele la concertul “HITSTORY TOUR LIVE” de pe 27 aprilie de la Sala Palatului costă 95 lei, 120 lei, 175 lei, 200 lei, 225 lei sau 275 lei și pot fi cumpărate pe Eventim.ro.Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.