Les Elephants Bizarres lansează versiunea live a piesei "Nu mă opri"

Acum 6 ani poate vi se părea bizar ca o trupă cu un nume franțuzesc, care cânta de obicei în limba engleză, să lanseaze prima melodie în limba română. Dupa mulți ani în care Les Elephants Bizarres și-a bucurat fanii cu piese în ambele limbi, engleză și română, băieții încep românește maratonul ULive Session.

“Nu mă opri” se caracterizează prin optimism și libertate. Ca și videoclipul filmat în drumul lor spre Vama Veche și, evident, pe plajă, piesa este ca un imn al pozitivității. Într-o zi de iarnă, daca închizi ochii, te face să te simți în vacanță și să uiți de frigul de afară. Iți dă, parcă, starea de a pleca acum la mare și de-a sta pe plajă, fără nicio grijă.

Les Elephants Bizarres aduce briza mării în cadrul maratonului muzical ULive Session, cel mai de anvergură proiect live din România. Video-ul a fost filmat într-una dintre cele mai cool locații din București, Qreator, iar din echipa de producție au făcut parte: Iustin Andrei Surpanelu (regie), Sorin Florea (DOP), Silviu Mindroc (post-producție video și audio), Five’s (sunet). Trupa Les Elephants Bizarres va continua seria surprizelor muzicale cu încă doua versiuni live, ce vor fi lansate pe canalul de YouTube al Universal Music Romania.

Les Elephants Bizarres este o trupă indie-electro cu peste 10 ani de activitate. Cu 3 albume la activ și numeroase single-uri, LESEB este una dintre cele mai îndrăgite prezențe din alternative-ul românesc. De-a lungul timpului, băieții au deschis concertele unor artiști internaționali, precum Maroon 5, James Blunt, Roxette, iar pieselor lor au fost difuzate pe radio. Les Elephants Bizarres este formată din Ștefan Matei – vocal, Enver Mamut – guitar, Tudor Amarandei – synth și Alexandru Badea – drums.Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.