Kris Barras Band, un succes anunțat

Kris Barras nu este un debutant. Viața sa este deja un roman în sine și nu se ferește de provocări.

Fost luptător MMA (14 victorii din 17 meciuri), chitaristul vocalist a trăit în Las Vegas și Thailanda, a dat faliment și a cunoscut suișurile și coborâșurile unei vieți în permanentă  mișcare.

Marca sa de blues rock sudist catchy și furios a încântat deja audiențe din toată lumea de mai bine de 13 ani încoace, devenind unul dintre cei mai interesanți chitariști britanici de gen. Anul trecut, cititorii Music Radar/Total Guitar l-au votat în Top 15 Blues Guitarists.

Tot anul trecut a semnat cu Mascot Label Group iar primul rezultat al colaborării lor va apărea pe 23 martie, The Divine And Dirty.

KBB - The Divine And Dirty

Dacă albumul de debut, Lucky 13 (2016) l-a pus ferm pe harta muzicală a genului, noul album pare destinat să îl propulseze la următorul nivel.

Un răspuns britanic la nume ca Rival Sons sau Black Stone Cherry, The Divine And Dirty își poartă mândru influențele. De la Gary Moore, preferatul tatălui său pe care l-a pierdut la doar 54 de ani și pentru care a scris Watching Over Me, până la Led Zeppelin, Stones, Howlin’ Wolf sau Free, totul este transformat alchimic. Urcat pe umerii uriașilor, Kris Barras are o voce proprie, distinctă și plină de o energie modernă, de la blues-ul alimentat cu kerosen din Kick Me Down, trecând prin rock’n’roll-ul cu infuzie de gospel din Hail Mary, până la momente de o tandrețe aproape neașteptată ca Hold On For Tomorrow.

Produs de Josiah J Manning la Momentum Studios din Plymouth, The Divine And Dirty este un album nu doar eclectic, ci și extrem de ambițios. Pe bună dreptate, pentru că are toate șansele să-l aducă pe Barras în aceeași ligă cu ceilalți artiști, mult mai titrați, de la Provogue/Mascot Label Group – Joe Bonamassa, Kenny Wayne Shepherd, Walter Trout…

Primul single al albumului, care a beneficiat și de un videoclip a fost Hail Mary, urmat de Propane, două dintre fațetele multi-talentatului Kris Barras.

Tracklist:
1. Kick Me Down
2. Hail Mary
3. I Don’t Owe Nobody Nothing
4. Propane
5. Wrong Place, Wrong Time
6. Lovers Or Losers
7. She’s More Than Enough
8. Stitch Me Up
9. Hold On For Tomorrow
10. Blood On Your Hands
11.Watching Over Me

Pre-order The Divine And Dirty:
CD: https://goo.gl/J8knsQ
CD: http://amzn.to/2Flu7vS
Vinyl: http://amzn.to/2CTLWn5
Digital: http://smarturl.it/KBB-DivineDirtyAlbum

 

Adrian Coleașă


One Comment on “Kris Barras Band, un succes anunțat”

  1. […] un an foarte ocupat, ce a inclus și primul album pentru Mascot Label Group, The Divine And Dirty, despre care am scris înainte de apariție, Kris Barras se pregătește pentru cel mai mare turneu al său de până […]

    Apreciază


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.