Guns N’ Roses lansează albumul „Massive Appetite For Destruction” într-o ediție specială

29 iunie este data care omagiază una dintre cele mai iubite și cunoscute formații de rock din lumea întreagă, Guns N’ Roses. Poate unul dintre cele mai influente materiale discografice ale anilor ‘80, „Appetite For Distruction”, va fi relansat sub o nouă formă, împlinind astfel visul fiecărui fan înfocat Guns N’ Roses.

„Appetite For Distruction” va fi lansat în diferite ediții și va îmbrăca o serie complexă de configurații, incluzând o ediție Audio Super Deluxe 4CD/1 Blu-ray, care conține o carte de 98 de pagini cu fotografii necunoscute publicului, extrase din arhiva personala a solistului Axl Rose, o ediție Deluxe  2CD, o ediție 2LP 180-gram heavy weight vinyl, un CD remasterizat, cu toate variantele digitale de streaming/descărcat.

Dupa înființarea trupei, care a avut loc în 1985, Guns N’ Roses a reușit să injecteze peisajului muzical din Los Angeles o doză puternică de energie rock, caracterizată prin ideea de descătușare a simțurilor și eliberare a minții. Odată cu marea lansare din 21 iulie 1987 a „Appetite For Distruction”, formația a reușit să fascineze întreaga scenă globală, prin cele mai mari vânzări înregistrate vreodată de un album: peste 30 de milioane de copii la nivel mondial. Această performanță a fost posibilă doar prin integrarea în conținutul albumului a celor mai cunoscute single-uri – „Sweet Child O’ Mine”, „Welcome To The Jungle”, „Nightrain” și „Paradise City”.

Gazduită într-o cutie solidă din lemn, învelită în piele ecologică și decorată cu recognoscibila cruce sculptată manual, „Appetite For Destruction: Locked N’ Loaded Edition” este cu siguranță un adevărat Sfânt Graal pentru fiecare fan al formației Guns N’ Roses.

Cutia găzduiește tot conținutul promis fanilor și chiar mai mult, cuprinzând întreaga ediție Super Deluxe, precum și albumul de referință, ale caărui track-uri originale au fost remasterizate, 25 de demo-uri nelansate, care au fost înregistrate în 1986, în cadrul sesiunii Sound City, o pereche de track-uri care nu se regăsesc pe „Appetite For Distruction” și sunt produse de Mike Clink – „Shadow Of Your Love”, din decembrie 1986, cu o lună înainte de sesiunile oficiale de înregistrare și „Move To The City” (varianta acustică din 1988).

Conținutul adițional mai include și primele două încercări de înregistrare a masterpiece-ului „November Rain”, care a fost programat să fie balada oficiala a albumului „Appetite For Distruction”, dar și cover-uri după piese consacrate precum „Heartbreak Hotel” de la Elvis Presley, „Mama Kin” (Aerosmith), două înregistrări diferite, una acustică și cealaltă electrică, ale „Jumpin’ Jack Flash” (The Rolling Stones) și încă doua track-uri nefinalizate, „The Plague” și „New York Tune”.

Pentru ca surpriza pregătită fanilor să fie una completă, pachetul fiecărei ediții (vinyl sau Blu-ray Audio) include materiale speciale, prezentate într-o formă inedită, cărora le-au fost anexate cadouri originale, ce vizează activitatea din acele vremuri a trupei, dar și conținut audio necunoscut publicului.
Turneul „Not In This Lifetime” al trupei Guns N’ Roses se află încă în desfășurare și a devenit acum al patrulea pe lista celor mai de succes turnee din întreaga istorie muzicala și încă nu dă niciun semn că s-ar opri aici. Următoarea etapă a turneului mondial va avea loc în lunile iunie și iulie și va viza Europa.

Asculta Playlist-ul Guns N’ RosesLasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.