Doro, la un nou album

Warlock, trupa cu care s-a lansat, este undeva departe, la mai bine de 30 de ani în trecut, iar Doro Pesch a avut parte de o carieră prolifică și de un succes fenomenal ținând cont de suișurile și coborâșurile genului heavy metal în general în preferințele publicului larg.

Doro a dobândit o statură iconică, iar apelativul Metal Queen i-a rămas asociat la fel de solid precum Metal God lui Rob Halford.

Pe 17 august va scoate cel de al treisprezecelea album de studio ca artist solo, iar Forever Warriors, Forever United se anunță garnisit cu surprize, care se dezvăluie una câte una.

Doro Forever Warriors Forever United

Noul album va fi unul dublu, iar cele 24 de piese vor avea o mulțime de invitați iar primul single, All For Metal, apărut luna trecută, i-a prezentat deja pe o parte din ei – Mille (Kreator), Johan Hegg (Amon Amarth), Chuck Billy (Testament), Warrel Dane (R.I.P.), Jeff Waters (Annihilator), Sabaton, Ross The Boss, Rock‘n‘Rolf (Running Wild), Detraktor, Tommy Bolan (ex-Warlock), Andy Brings… Doro e convinsă că All For Metal va fi noul All We Are și de ce aș contrazice-o?

Ce alte secrete mai ascunde? Prima piesă scrisă pentru album a fost Living Life To The Fullest, dedicată lui Lemmy, pe album va fi și Doug Aldrich (Whitesnake, Dio, Dead Daisies) și va exista și o piesă în germană, pe modelul Für Immer.

Doro și-a dorit mereu duete, oportunități de a colabora cu artiști pe care îi admira și lista lor este tot mai lungă – Udo Dirkschneider, Tarja Turunen, Floor Jansen, Lemmy…

Iar dacă a colaborat deja cu Amon Amarth pe Jomsviking (A Dream That Cannot Be), a venit rândul lui Johan Hegg să îi întoarcă favoarea, astfel că cel de al doilea single al noului album, If I Can’t Have You, No One Will, publicat pe 27 iulie, îi prezintă pe cei doi împreună.

Lansarea albumului va fi urmată de un turneu european, din care până acum sunt anunțate doar datele din Germania, în noiembrie și începutul lui decembrie.

Adrian Coleașă



Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.