Toto lansează reinterpretarea piesei Weezer, "Hash Pipe"

Ascultă/Descarcă „Hash Pipe” în interpretarea Toto

În luna mai a acestui an, cei de la Weezer s-au gândit să onoreze cererea cel puțin ciudată a unei fane, de a reinterpreta faimosul hit al trupei Toto, “Africa”. Zis și făcut. Însă nimeni nu se aștepta la ce avea să urmeze. Reacția internetului la varianta Weezer a piesei „Africa” a fost total neașteptată, reinterpretarea devenind un hit în scurt timp dupa ce a fost preluată de radio-uri și toate platformele digitale.

Răspunsul publicului la reinterpretările celor de la Weezer a fost fenomenal, așa că nici cei de la Toto nu se puteau lăsa mai prejos și au revenit cu următoarea declarație: “Am fost absolut uimiți de răspunsul pe care Weezer l-a primit în urma reinterpretărilor oferite pentru “Africa” și “Rosanna”. Au și făcut o treabă foarte bună, dar nu ne imaginam că va avea asemenea impact. “Africa” pur și simplu a făcut furori. Așa că ni s-a părut cel puțin corect ca și noi, TOTO, să revenim cu o variantă proprie pentru o piesă Weezer. Prin urmare ne-am apucat să căutăm în discografia lor, să ascultăm cu atenție muzica lor și am ajuns să devenim fani. Copiii noștri, care au deja 30 ani, au fost pur și simplu extaziați la vestea că Weezer a lansat reinterpretările pentru “Africa” și “Rosanna” și cum sunt fani Weezer, ei au ales pentru noi piesa “Hash Pipe”. Ironia este că noi fumam hașiș dinainte ca băieții de la Weezer să se fi născut, dar nu putem să ignorăm faptul că piesa este foarte bună și are un groove aparte. Așadar, vă oferim versiunea noastra a piesei “Hash Pipe”, la care am venit cu o notă caracteristică Toto, așa cum și ei au adăugat la reinterpretările lor o notă de Weezer. Tot ce se întâmplă acum este o colaborare total neanticipată, dar așa se nasc cele mai bune momente în muzică. Le mulțumim celor de la Weezer, managementului și fanilor care au fost extrem de primitori cu noi și nici măcar nu erau nevoiți să fie. Următorul pas ar trebui să fie un mash-up live, asta e clar. Până atunci ne vom bucura de succesul neașteptat. Le mulțumim tuturor mai ales pentru felul în care au primit și îmbrățișat acest accident frumos. Reinterpretarea noastră pentru piesa “Hash Pipe” se va lansa pe 10 August și deja am auzit că cei de la KROQ au primit mii de cereri pentru a lansa teaser-ul înregistrat de curând și pe care ei l-au difuzat. Îi mulțumim lui Steve Porcaro pentru faptul că ni s-a alăturat în calitate de producător în acest minunat accident.”– Steve Lukather

Clăparul trupei Toto, Steve Porcaro povestea despre experiența de a reinterpreta piesa celor de la Weezer ca fiind “…absolut nemaipomenită. Când l-am intrebat pe vecinul meu, un fan înrăit Weezer, ce piesă ar trebui să înregistrăm de la ei, mi-a povestit rapid despre vreo 5 hit-uri de-ale lor, dar apoi mi-a zâmbit și mi-a mărturisit că nu există senzație mai tare decât să conduci pe autostradă, cu mai bine de 100 km/h și să asculți “Hash Pipe”. Vorbele lui au cântărit mult în decizia mea de a fi de acord cu “Hash Pipe”.”

Solistul Joseph Williams nu a putut fi contactat din cauza consumului prea mare de hașiș dar când l-am întrebat înainte despre piesa “Hash Pipe”, răspunsul lui a fost scurt și la obiect “Mda”.

De când cei de la Weezer au lansat propria versiune pentru piesa Toto, “Africa”, industria muzicală și publicul s-au îndrăgostit de noua variantă. Pe iTunes piesa a ajuns numarul 1 în vânzări și se menține pe prima poziție. Pe Spotify reinterpretarea piesei “Africa” a intrat direct pe primul loc în topul viral. Numai în Statele Unite piesa a înregistrat 6269 de difuzări pe radio și a reușit să se situeze pe locul 2 în playlisturile Pop.

Începând de vineri, 10 August, “Hash Pipe”, în varianta Toto, poate fi ascultată de toată lumea. Pentru mai multe detalii puteți accesa www.totoofficial.com.

Poți asculta sau descărca piesa „Hash Pipe”, în interpretarea Toto
aici: https://umusic.lnk.to/HashPipePR .Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.