Participă la DrumStage și poți câștiga cinele Meinl și bețe de tobe semnate de Anika Niles și Krimh Lechner (Septic Flesh)

În acest an, biletul la DrumStage îți poate aduce un cinel sau un set de bețe semnat de invitații speciali Anika Niles, Krimh Lechner de la Septic Flesh și Adrian Tăbăcaru. Pe lângă tombolă va avea loc o sesiune de Q & A pentru fiecare artist alături de tot publicul prezent.


DrumStage
a ajuns la ediția cu numărul 7 și va avea loc și în acest an în club Quantic. Cu sprijinul ProGuitar vom avea un concurs cu premii de la Meinl și seturi de bețe semnate de artiștii prezenți, în timp ce Green Sound Sistem va avea grijă ca spectacolul să fie la nivelul invitaților din acest an.


Concursul

Tot ce trebuie să faci ca să participi la concurs este să achiziționezi un bilet din rețeaua ambilet.ro sau la intrare în seara evenimentului și să păstrezi biletul pentru validarea premiului.

Dupa achiziționare, biletul va intra automat la extragerea care va avea loc în seara evenimentului.


Artiștii

Ediția din acest an se va bucura de prezența unor artiști deosebiți și pregătiți să ofere publicului pe lângă show-urile de tobe și sesiuni de Q&A sau sesiuni de autografe. În pauze, toboșarii prezenți în public se pot întrece la cele 2 seturi de tobe expuse la eveniment.


Anika Nilles

În ultimii 3 ani, Anika Nilles și-a clădit faima pe Youtube, unde a devenit o senzație a internetului, strângând peste 13 milioane de vizualizări la clipurile sale în care interpretează compoziții personale, pentru ca apoi să pornească în turnee prin Europa, America de Nord și China.


Kerim “KRIMH” Lechner

Kerim Lechner este un toboșar austriac care a început să cânte la tobe la vârsta de 14 ani, cariera sa debutând în anul 2010. În momentul de față este toboșarul trupei grecești de Symphonic Death Metal Septic Flesh. Este cunoscut pentru numeroasele sale colaborari cu trupe importante, precum Decapitated, Behemoth, Vesania și Harakiri For The Sky. Pe lângă munca în cadrul trupelor, a lansat și 3 albume solo.


Adrian Tăbăcaru

Absolvent de Master al Universității de muzică din București, Adrian este recunoscut ca toboșar, producator si compozitor pentru formațiile Taine și Souptrip.

De asemenea, este colaborator al artistului de muzică electronică YVAT, în același timp fiind cunoscut sși ca producător și instrumentist de studio pentru diferiți artiști români.

Adrian a reprezentat România la Warsaw Drum Festival 2017, iar de-a lungul timpului, acesta a colaborat cu mai mulți artiști bine cunoscuți în România și Israel, precum Adrian Buciu – flaut, Mandela Gajol – flaut, Andreea Timiraș – cello, Tom Brânduș – pian, Petre Iftimie-chitară, Andrei Popa – chitară, Dragos Crețu – voce și Itamar Meir – didgeridoo.


Alex Hălmăgean

Alex și-a început activitatea ca toboșar la vârsta de 18 ani, în momentul de față fiind foarte activ pe scena underground din România, regăsindu-l în trupe precum: Days of Confusion, The Dignity Complex, Kwalia, Black Water.

Eveniment FB: https://www.facebook.com/events/316548939125824/Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.