Artiștii Universal Music domină clasamentul nominalizărilor la Grammy

Vezi lista completa a nominalizarilor aici

Lista artiștilor nominalizați la Premiile Grammy este disponibilă acum
Artiștii Universal Music domină clasamentul nominalizărilor la Grammy

După încă un an în care hiturile semnate Universal Music au cucerit inimile fanilor de pretutindeni, lista nominalizărilor la premiile Grammy este dovada care certifică și consolidează poziția fruntașă a UMG, în raport cu celelalte case de discuri.

Drake și Kendrick Lamar sunt de departe artiștii care se bucură de cele mai multe nominalizări, printre care se află și Record of the Year, Album of the Year și Song of the Year.

Însumând în palmaresul acestui an și o nominalizare la premiile Golden Globe, Kendrick Lamar și materialul „Black Panther:The Album” se pot lăuda cu opt nominalizări la Grammy. Drake nu se lasă mai prejos și îl urmează pe Lamar, cu șapte nominalizări pentru albumul „Scorpion”, ce reunește hiturile acestui an – „God’s Plan”, „Nice For What” și „In My Feelings”.

Ariana Grande și Taylor Swift sunt și ele vedetele acestei gale, ambele fiind nominalizate la categoria Best Pop Vocal Album.

Artiștii UMG însumează aproape jumătate din numărul total de nominalizări la cele mai importante categorii: 5/8 pentru Record Of The Year, 4/8 pentru Album Of The Year și 4/8 pentru Song of The Year.

Trupa Greta Van Fleet întrece orice așteptări, fiind nominalizată la trei categorii: Best New Artist, Best Rock Performance (cu piesa „Highway Tune”) și Best Rock Album („From the Fires”).

Lady Gaga, nominalizată de curând și la Premiile Golden Globe, se bucură de cinci nominalizări, inclusiv la categoriile Record Of The Year si Best Pop Duo/Group Performance (pentru Shallow).

„Rockstarul” Post Malone și Kacey Musgraves (MCA Nashville) au primit câte patru nominalizări, inclusiv câte una pentru Album Of The Year. De asemenea, Boi-1Da (1 Music/UMC), cunoscutul producator și compozitor, este nominalizat și el la categoria Producer of the Year.

O alta reușită înregistrată de UMG este reprezentată de nominalizările lui Zedd – la categoriile Record of the Year și Song of the Year pentru hitul „The Middle” (featuring Maren Morris și Grey), ale lui Shawn MendesSong of the Year („In My Blood”) și Best Pop Vocal Album („Shawn Mendes”), dar și pentru: Chris Stapleton (Mercury Nashville) la Best Country Album și Best Country Solo Performance, Beck (Capitol) pentru Best Pop Solo Performance, The Carters (Roc Nation) la categoria Best Urban Contemporary Album, Alexandre Desplat (Decca) pentru Best Score Soundtrack, pentru colana sonoră a filmului „The Shape of Water” și Toni Braxton (Def Jam) pentru Best R&B Album.

Poți vizualiza lista completă a nominalizărilor aici.

abe644e3-edf7-4d75-b80d-5fa9d3c7b387

Noi am adunat toate piesele nominalizate la premiile Grammy într-un singur playlist. Click aici pentru a-ți auzi favoriții:
https://Digster.lnk.to/Grammy2019Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.