DAVID DUCHOVNY – Program și reguli de acces

Pentru prima dată în România, țară pe care a pus-o în agenda de turneu a doua, după Rusia, David va concerta alături de band-ul sau, la SALA RADIO în data de 10 februarie 2019, în concertul EVERY THIRD THOUGHT TOUR. Turneul poartă numele albumului, iar Bucureștiul este o destinație extrem de așteptată de artist.

  1. DAVID DUCHOVNY MEET & GREET EXPERIENCE

Pentru publicul care a achiziționat biletele din categoria Meet & Greet (prin care beneficiază de: o poză cu David făcută de către un fotograf din partea organizatorilor (nicidecum cu ajutorul telefonului mobil personal); Acces la “Soundcheck Party”; un autograf din partea lui David pe un accesoriu; acesta trebuie adus de fani – nu va fi oferit de către artist), organizatorii INFORMEAZĂ:

INTRAREA PENTRU M&G se face în intervalul 16:30 – 17:00. NU se mai permite accesul după ora 17:00, motiv pentru care posesorii de bilete din această categorie sunt rugați să nu întârzie!

Fiecare posesor de bilet va primi o legitimație de acces, special dedicată M&G Experience. Legitimația va avea unică folosință și nu va mai fi valabilă după întâlnirea cu artistul.

Publicul va fi însoțit de reprezentanții organizatorilor până în fața scenei.

Între 17:05 și 17:15, David Duchovny și Band-ul său vor intra pe scena și vor oferi fanilor o experiență muzicală de maxim 2 melodii.

În intervalul 17:15 – 18:00 va avea loc sesiunea Meet & Greet. Rugăm publicul care va fi prezent la acest moment să țină cont de următoarele:

  • După momentul de live de pe scenă, David Duchovny va merge în spațiul destinat întâlnirii cu fiecare dintre cei care au cumpărat bilete M&G
  • Fiecare fan are dreptul la o singură poză cu artistul și la un autograf din partea lui David pe un accesoriu; acesta trebuie adus de fani – nu va fi oferit de către artist!
  • Fotografiile vor fi făcute de către un fotograf profesionist și vor fi disponibile pentru descărcare la 72 de ore după concert. Ele se vor descarcă de pe link-ul: www.davidduchovnymusic.com/europe
  • NU se va folosi telefonul personal!

La ora 18:00 acest moment va fi încheiat iar posesorii de bilete M&G vor fi însoțiți de reprezentanții organizatorilor în afara spațiului de concert.

  1. ACCES CONCERT

Accesul pentru concertul de duminică, 10 februarie 2019, se va face începând cu ora 19:00. De la ora 20:00 începe concertul lui David Duchovny.

Concertul va începe la ora 20.00 și se va încheia în jurul orei 21:30. Pentru evitarea aglomerației la porțile de acces, organizatorii le recomandă spectatorilor să vină din timp la concert, însă nu înainte de ora 19:00.

  1. REGULI DE ACCES:

• Accesul în sală se va face pe baza unui bilet valid. Acesta este permis unei singure persoane, o singură dată.

• Biletul de intrare își pierde valabilitatea în momentul părăsirii spațiului de concert.

• Pentru siguranța publicului și buna desfășurare a evenimentului, participanții sunt rugați să se supună controlului corporal și controlului bagajelor, la cererea agenților de securitate;

NU VA FI PERMIS accesul cu:

• băuturi și produse alimentare cumpărate din afara perimetrului locației, sticle (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), doze de băutură, spray-uri, lasere, arme, obiecte contondente, animale de companie, bagaje voluminoase, selfie stick-uri, aparate foto profesionale sau aparate de înregistrare audio-video de orice fel sau aparate GoPro;

Informații generale:

Organizatorii recomandă spectatorilor ca, odată intrați în spațiul de concert, să localizeze cea mai apropiată ieșire de urgență în sectorul în care au alocate biletele, iar apoi să se bucure de spectacol.

Biletele oferă acces doar în sectorul pentru care au fost achiziționate. Acesta nu poate fi înlocuit dacă este pierdut, furat sau distrus și este valabil pentru o singură intrare. De asemenea, biletul nu poate fi transferat către o altă persoană sau revândut. Reproducerea biletelor este ilegală.

În incinta Sălii Radio, fumatul este strict interzis, cei care nu vor respecta această regula fiind pasibili de amendă. Fumatul este permis în zonele amenajate din exteriorul Sălii Radio.

În incinta foaierului va exista și un stand de merch de unde se vor putea achiziționa CD-uri, DVD-uri, Viniluri și alte obiecte.Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.