Românie, Fă Gălăgie! ediția a doua la Arenele Romane

Festival urban prezentat de B.U.G Mafia, cu El Nino, Killa Fonic, Nane, Nosfe, Chimie, Bad and Boujee

Pe data de 8 iunie 2019, la Arenele Romane va avea loc “Românie, Fă Gălăgie!”, festival urban prezentat de B.U.G. Mafia. Biletele se vor pune în vânzare pe site-ul trupei (rfg2019.bugmafiaoficial.ro) și în rețeaua iaBilet.ro începând de vineri, 22 februarie. Alături de B.U.G. Mafia, afișul “Românie, Fă Gălăgie!” 2019 îi va include pe El Nino, Killa Fonic, Nane, Nosfe, Chimie, Bad and Boujee.

Aceasta va fi cea de a doua ediție “Românie, Fă Gălăgie!”, dupa show-ul concept produs de B.U.G. Mafia tot la Arenele Romane, în 2017, care i-a avut ca invitati pe Grasu XXL, CTC, Killa Fonic si DJ Oldskull. Pentru Tata Vlad, Uzzi si Caddillac, cei trei membri B.U.G. Mafia, “Romanie, Fa Galagie!” reprezinta o continua provocare:

Cu prima editie de „Romanie, Fa Galagie!” ne-am dorit sa punem in scena cel mai spectaculos show de muzica rap din Romania, o productie la care am visat inca de cand am format trupa. I-am spus atunci #AlaGrav si a fost o provocare a noastra pentru noi insine. Credem ca ce s-a intamplat acolo, alaturi de #CeiMaiTariFani, a depasit toate asteptarile. Pana si pe ale noastre, si chiar suntem greu de multumit. Dar, ca orice oameni normali, am vrut mai mult, am vrut sa ducem evenimentul la urmatorul nivel. Asa am luat decizia de a continua „Romanie, fa galagie” sub forma unui festival. Ne dorim ca cei care vor fi acolo, alaturi de noi, atat fanii cat si artistii, sa aiba parte de o experienta deosebita de cea a unui concert obisnuit, incepand de la productia pe care o pregatim, pana la ce se intampla in afara scenei si la programul evenimentului – inca de la prima editie am vrut sa invitam nume despre care credem ca au ceva de spus in muzica urbana din Romania. Si vom proceda la fel in viitor.”

Aftermovie „Romanie, Fa Galagie!” 2017 (Arenele Romane, outdoor)

Biletele pentru „Românie, Fă Gălăgie!2019 se vor pune public în vânzare vineri, 22 februarie, pe rfg2019.bugmafiaoficial.ro și în rețeaua iaBilet.ro. În perioada de „early bird„, biletele vor avea prețurile de 69 de lei (Acces General), 109 de lei (Golden Ring, în fața scenei), respectiv 169 de lei (Premium, bilete ce includ loc în tribună, acces prioritar și acces la bar VIP). De asemenea, tot începând de vineri vor fi disponibile și pachete VIP, pentru cei care își doresc o experiență aparte. Dupa etapa de early bird, biletele vor costa 79, 129, respectiv 189 de lei, iar în ziua evenimentului, la intrare – în limita disponibilitatii – 90, 140, respectiv 200 de lei.

Cei care doresc să își rezerve locul înainte de punerea publică în vânzare o pot face până vineri, în cadrul FAN PRESALE-ului, folosind unul dintre codurile oferite de către artiștii din line-up-ul Românie, Fă Gălăgie! 2019 pe rfg2019.bugmafiaoficial.ro. Primii 500 de fani care vor folosi codurile de FAN PRESALE vor avea acces la prețuri speciale „wise bird„: 59 de lei – Acces General, 99 de lei – Golden Ring, 149 de lei – Premium.  De asemenea, 130 dintre fanii care își achiziționează biletele în perioada de FAN PRESALE vor putea câștiga din partea artiștilor din line-up postere și CD-uri cu autografe, acces prioritar Early Entry sau acces în backstage pentru meet & greet.

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile și în rețeaua iaBilet.ro: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara.Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.