Concert de colecție cu Roger Hodgson de la Supertramp, în premieră în România

308ad215-3135-4d10-9f5a-38df89b908ea

Progressive rock la superlativ & art rock vor fi elementele-cheie în acest show de marcă!

ROGER HODGSON, celebrul compozitor și vocalist al super-grupului SUPERTRAMP, concertează în România, în premieră extraordinară, pe data de 9 noiembrie 2019 la ROMEXPO – Pavilionul Central! Așteptat dintotdeauna de către publicul român, iată că, peste câteva luni, memorabilele sale melodii – nestemate, bijuterii ale industriei muzicale mondiale – se vor auzi LIVE, pentru prima dată la noi în țară, ca parte a unui turneu memorabil: 40th Anniversary World Tour.

Însoțit de patru instrumentiști de valoare, Roger Hodgson continuă an de an să interpreteze toate hit-urile pe care le-a scris și pe care le-a înregistrat alături de Supertramp, plus melodii de pe albumele solo ale compozitorului (“Child of Vision”, “Hide in Your Shell”, “Sister Moonshine”, “Even in the Quietest Moments” și câteva piese favorite – “Only Because of You,” “Lovers in the Wind,” “Had a Dream,” sau “In Jeopardy”), multe dintre acestea regăsindu-se pe ultima sa apariție discografică intitulată “Classics Live”!

Biletele pentru acest concert se găsesc la următoarele categorii de prețuri:

  • VIP – 490 lei
  • Categoria I – 390 lei
  • Categoria II -290 lei
  • Categoria III – 190 lei

Toate biletele pot fi achiziționate via eventim.ro și din rețeaua Eventim!

Nu ratați oportunitatea de a-l vedea pe distinsul și incredibilul Roger Hodgson interpretând inconfundabilele “Give a Little Bit”, “Take the Long Way Home”, “Dreamer”, “School”, “The Logical Song”, “Fools Overture”, “Breakfast in America” și multe, multe alte minunate cantece!

Facebook: https://www.facebook.com/RogerHodgson/posts/romania-incredible-news-supertramps-roger-hodgson-is-coming-to-bucharest-novembe/2382634015080941/
Website: http://www.rogerhodgson.com/index.html

DESPRE ROGER HODGSON

Charles Roger Pomfret Hodgson, născut pe 21 martie 1950, este un muzician englez, cântăreț și compozitor, cel mai bine cunoscut ca fost co-frontman și membru fondator al celebrului grup de rock progresiv Supertramp! Hodgson a compus și a cântat majoritatea hit-urilor, cum ar fi „Dreamer”, „Give a Little Bit”, „Breakfast in America”, „Take the Long Way Home”, „The Logical Song” sau „It’s Raining Again”.

Hodgson a părăsit Supertramp în 1983 și s-a mutat cu familia departe de scena muzicală din Los Angeles, adoptând un stil de viață cu mult mai aproape de natură și dorind foarte mult să-și vadă copiii pe masură ce creșteau. Hodgson a reluat turneele abia în anul 2001. Hodgson scrie adesea despre subiecte spirituale și filosofice, iar versurile sale au fost descrise ca fiind personale și cu o semnificație aparte.

Discografie:

  • 1984 – In the Eye of the Storm;
  • 1987 – Hai Hai;
  • 1997 – Rites of Passage;
  • 2000 – Open the Door;
  • 2007 – Take the Long Way Home – DVD;
  • 2010 – Classics Live


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.