Metallica: WorldWired Tour a trecut prin Irlanda

Hardwired… to Self-Destruct, cel de al zecelea album de studio Metallica, a apărut pe 18 noiembrie 2016, la opt ani după Death Magnetic.

Turneul de support al albumului, WorldWired Tour, debutase cu aproape o lună înainte în Puerto Rico, pe 26 octombrie și se va încheia, din ceea ce este planificat acum, pe 2 noiembrie 2019 în Auckland, Noua Zeelandă. La acel moment, după mai bine de doi ani, vor fi fost 170 de concerte pe 4 continente, singurele excepții fiind Africa și Antarctica (dar acolo au avut deja un moment special).

Cel de al 13-lea segment al turneului, practic a patra incursiune în Europa, a debutat pe 1 mai în Lisabona și se va încheia pe 25 august în Mannheim. După cum știm cu toții, pe 14 august vor ajunge în București, pe Arena Națională.

Dar până atunci, pe 8 iunie au fost în Irlanda, în umbra spectaculoasă a castelului Slane, într-un amfiteatru natural cu o capacitate de 80,000 de locuri ce găzduiește concerte rock din 1981 încoace.

Au cântat Seek and Destroy

… a fost și One

Whiskey In The Jar putea să lipsească oriunde, numai aici nu.

După care și-au continuat drumul… Amsterdam, Köln, Bruxelles, Manchester, Londra, Berlin… Urmează București, pe 14 august.

Adrian ColeașăLasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.