Concertul Status Quo a fost anulat

Concertul Status Quo din data de 26 august de la Arenele Romane se anulează. Trupa a decis să își modifice programul de turneu așa că din pacate nu vor mai putea ajunge la București. Sumele plătite de fani pe bilete vor fi returnate integral în cel mai scurt timp.

Pentru biletele achiziționate cu plata prin card rambursarea sumei ce reprezintă contravaloarea biletelor se va efectua automat în contul din care s-a facut plata inițială în termen de maxim 14 zile lucratoare. De obicei durează maxim 1-3 zile lucrătoare dar în funcție de banca dvs procedeul poate fi uneori mai lung.

Pentru biletele achiziționate cu plata prin Orange sau Vodafone, rambursarea sumei ce reprezintă contravaloarea biletelor va fi returnată din contul operatorului de telefonie prin ajustarea facturii lunare.

Pentru biletele achiziționate cu plata ramburs (livrare prin curier) sau din punctele fizice, ați primit deja o informare pe mail pentru a oferi către iabilet.ro un cont IBAN pentru returnarea banilor.Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.