Ministry dezgroapă o piesă de sezon

În 1984 Ministry erau o trupă de synthpop / new wave, departe de brutalitatea industrială care le-a asigurat un loc în panteonul zeilor rock. Devastatorul The Mind Is A Terrible Thing To Taste mai avea încă cinci ani până să apară, dar înregistraseră un single ce este încă hit de club, (Everyday Is) Halloween.

Piesa a mai apărut pe mai multe compilații, prima fiind Twelve Inch Singles (1981-1984) din 1987, dar nu a mai fost cântată live mai bine de 30 de ani. La sfârșitul anului trecut, pe scena clubului La Fonda, alături de Ministry a urcat Dave Navarro și vechiul hit a revenit la viață într-o variantă acustică aproape western.

De astăzi, că tot e Halloween, avem această variantă imortalizată pentru eternitate, urmând a fi și pe un bonus 7” ce va însoți ediția de lux a noii cărți Ministry: Prescripture, programată să apară pe 6 decembrie.

Până atunci avem deja clipul realizat de Thaddeus Bridwell în timpul înregistrărilor din studioul lui Al Jourgensen în care îi putem vedea, printre alții pe Dave Navarro și pe Dan Cleary (Striker).

Adrian ColeașăLasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.