The Hu la un debut fulminant

Fenomenul folk metal ia amploare și unul dintre numele devenite virale este The Hu. Mongolia nu este prima țară la care să se gândească cineva când vine vorba despre rock și totuși, single-urile apărute până acum (The Great Chinggis Khaan, Wolf Totem și Yuve Yuve Yu) au strâns peste 55 de milioane de vizualizări pe YouTube în puțin peste un an de la apariție.

Combinația de elemente tradiționale mongole (voci și instrumente) cu o fundație metal “clasică” s-a dovedit irezistibilă, trupa devenind o senzație chiar înainte de apariția albumului de debut. The Gereg, primul lor album, a apărut săptămâna trecută dar remixul Yuve Yuve Yu cu Danny Case, de la From Ashes To New ieșise deja de două luni.

Odată cu lansarea albumului, tot pe 13 decembrie, a apărut o nouă colaborare, cu Jaccoby Shaddix, de la Papa Roach pe un remix Wolf Totem ce va figura și pe coloana sonoră a filmului The Retaliators programat să ajungă pe ecrane anul viitor.

Pe The Hu mai vedem când o să putem să-i urmărim live, dar Papa Roach va ajunge la București anul viitor, pe 3 martie, alături de Hollywood Undead și Ice Nine Kills, iar biletele sunt disponibile pe iabilet.ro.

Adrian ColeașăLasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.