Crematory: Unbroken, nou album în martie

Crematory sunt una dintre cele mai vechi trupe de gothic metal în activitate. De la începuturile death metal din 1991, trecând prin episoade de industrial (varianta Neue Deutsche Härte), trupa fondată de vocalistul Gerhard Stass și toboșarul Markus Jüllich și-a văzut de propriul drum, căutând succesul în condițiile lor, indiferenți la mode.

Pe 6 martie va apărea Unbroken, cel de al 15-lea album de studio și primul la Napalm Records.

Dincolo de preferințele personale ale fiecăruia, nimeni nu le poate nega persistența cu care au scos piese de calitate într-un ritm constant, ca și volumul de muncă depus, nematerializat neapărat în succesul comercial.

Unbroken marchează nu doar un nou pas înainte ci și o revenire (la un alt nivel) la inspirația începutului de mileniu (fanii The Fallen nu ar trebui să fie dezamăgiți), o nouă demonstrație a diversității emblematice pentru evoluția unei trupe poate subapreciate.

The Downfall a fost primul single extras de pe noul album, un mariaj între gothic și industrial în aceeași atmosferă întunecată.

Mai mult decât un nou album, Unbroken este și o declarație de intenție din partea unei trupe determinate să nu devină praf în mâinile noastre, printre lacrimile timpului.

Adrian Coleașă

Pre-order Unbroken: https://napalmrecords.com/english/crematoryLasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.