REȘIȚA ROCKS revine în forță alături de Ovidiu Anton cu piesa “Never Let Go”

După o pauză creativă, REȘIȚA ROCKS lansează prin Universal Music Romania Digital Distribution single-ul “Never Let Go”, o colaborare cu Ovidiu Anton, câștigătorul selecției naționale Eurovision 2016 și liderul grupului ANTON.

Piesa este disponibilă pe platformele de streaming și pe YouTube: https://UMRDD.lnk.to/NeverLetGoPR

”Never Let Go” a fost interpretată în original de grupul reșițean RAMSES, activ între anii 1990-1994, timp în care a obținut premii la aproape toate festivalurile la care a participat (premiul 2 la festivalul de la Bacău 1992, premiul 3 la festivalul SamRock 1992, premiul 2 la festivalul Posada 1992, premiul special pentru voce la festivalul SamRock 1993, acordat solistei Dana Borteanu). A trecut prin mai multe schimbări de componență, cei mai importanți membri fiind însă Florin Miharț (voce, 1990-1992), Dana Borteanu (voce, 1992-1994), Sorin Bîrsan (chitară), Daniel Trotea (clape), Florin Mareș (bas) și Lucian Brazdau (tobe).

La înregistrările noii versiuni au mai participat muzicienii Adi ”Snake” Gambara (clape) și Sorin Bîrsan, chitaristul original al grupului RAMSES (actualmente stabilit în Canada), care interpretează un solo fulminant.

Ovidiu Anton: “Am aflat acum ceva timp de Reșița Rocks din mediul online. Bineînțeles, mi-a stârnit curiozitatea, dar în primul rand aprecierea pentru însăși inițiativa celor implicați în acest proiect. Ca să conștientizăm unde suntem astăzi și să alegem către ce ne îndreptăm, eu cred că trebuie să ne cunoaștem trecutul. Mai mult decât atât, sunt convins că oamenii care au crescut cu muzica acelor ani vor fi încantați să o reasculte, iar cei care nu au auzit-o până acum poate vor avea o revelație sau măcar o referință în plus. Pentru mine a fost o experiență foarte frumoasă, am descoperit în acești artiști mult suflet pentru muzica rock și dragostea pentru ceea ce înseamnă acasă. Nu ai cum să nu respecți asta. Cu siguranță, Reșița Rocks!”

Proiectul REȘIȚA ROCKS a fost înființat în 2016 de către Toni Dijmărescu, Flavius Suciu și Adrian Nițulescu, ce și-au propus să promoveze muzica trupelor rock care au activat în Banatul Montan între anii ’80 și ’90 (SCREAMING HEADS, SILEX, TRANSROCK, PENTRU VOI, ATTIS, NECROTICISM, RAMSES).

Cei trei locuiesc în țări diferite (România, Spania și Germania), înregistrările fiind efectuate separat și apoi mixate și masterizate de Flavius Suciu în studioul său, DadiuStudio, aflat în localitatea spaniolă Alcossebre.

Grafica este realizată de artistul Radu Damian, cunoscut printre altele pentru colaborările sale cu GOODBYE TO GRAVITY, BUCIUM, DINUMBRA sau Călin Pop (CELELALTE CUVINTE).

Discografie Reșița Rocks: https://UMRDD.lnk.to/ResitaRocksPR
YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=MCU_FyPEwkc
Facebook: www.facebook.com/ResitaRocks

Contact U Rock / Universal Music Romania:
urock@umusic.ro
www.facebook.com/uRockmusicpage
www.facebook.com/umusicro
www.umusic.roLasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.