The White Buffalo anunță un nou album

Recunosc, am o slăbiciune pentru The White Buffalo, numele sub care se manifestă Jake Smith, singur sau alături de complici muzicali.

Nativ al (încă) sălbaticului Oregon, Jake a crescut în California la o dietă de country și punk, a studiat istorie la universitate și își asumă ca influențe pe Bob Dylan și Leonard Cohen. Din tot acest amalgam a ieșit un artist unic, cu o personalitate covârșitoare, un povestitor al adevărurilor fundamentale, care se deplasează liber între Americana și punk, între folk visător și rock’n’roll, totul maturat într-o personalitate distinctă, recognoscibilă instantaneu.

Pe 17 aprilie este anunțat On The Widow’s Walk, cel de al șaptelea album de studio, primul pentru Snakefarm Records, o subsidiară Universal Music Group, specializată în roots, country rock, blues și Americana.

Noul album este anunțat ca cel mai colaborativ și organic, cel mai închegat sonic de până acum dintre eforturile sale discografice. Producător al colecției de 11 povești dark a fost Shooter Jennings (fiul regretatului Waylon), care a participat la înregistrări și ca muzician, cu pianul și clapele.

The Rapture este primul single extras de pe On The Widow’s Walk, o poveste întunecată cu o aromă puternică de southern gothic și un preambul care pare să anunțe un album ce va duce The White Buffalo la nivelul următor.

Adrian Coleașă

THE WHITE BUFFALO online
www.thewhitebuffalo.com
www.facebook.com/thewhitebuffalomusic
www.instagram.com/buffaloco
https://twitter.com/blancobuffalo

Pre-Order: https://TheWhiteBuffalo.lnk.to/OnTheWidowsWalk

Tracklisting ‘On The Widow’s Walk’:

1. Problem Solution
2. The Drifter
3. No History
4. Sycamore
5. Come On Shorty
6. Cursive
7. Faster Than Fire
8. Widow’s Walk
9. River Of Love And Loss
10. The Rapture
11. I Don’t Know A Thing About Love


One Comment on “The White Buffalo anunță un nou album”

  1. […] 17 aprilie va apărea On The Widow’s Walk, cel de al șaptelea album de studio The White Buffalo, pe care l-am anunțat deja, odată cu apariția primul single, The Rapture. Astăzi avem nu unul, ci două single-uri noi, […]

    Apreciază


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.