Dragoș Moldovan lansează prima piesă de când a câștigat Vocea României – "Cândva, undeva"

Dragoș Moldovan, câștigătorul celui de-al nouălea sezon Vocea României, a revenit cu primul single de după finala concursului. Piesa se intitulează „Cândva, undeva” și este compusă integral de către artist.

Melodia *Cândva, undeva* este prima melodie de după Vocea și este prima melodie de pe albumul ce urmează a fi lansat. Totodată, este și prima piesă scrisa de mine vreodată, asta însemnând că sunt deja câțiva ani de când am compus-o„, a declarat Dragoș Moldovan.

Ascultă piesa aici: https://DragosMoldovan.lnk.to/CandvaUndevaPR

Dragoș Moldovan este originar din Timișoara, unde a studiat la Liceul de Muzică, iar în prezent este student la Facultatea de Muzică, unde studiază chitara. Pe lângă muzică, Dragoș este foarte atașat de animale, el fiind și dresor de câini.

Dragoș este și solistul trupei Pandora, alături de care a lansat în urmă cu o lună melodia „Așa cum sunt”. Pandora s-a format în anul 2010 la Timișoara și abordeaza stilul hard’n’heavy. În cei 10 ani de activitate a cântat în cadrul multor festivaluri de renume din România, Pandora devenind un nume puternic în heavy metalul din vestul țării.Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.