Joe Bonamassa are un nou single – A Conversation With Alice

În această seara, la ora 22:00, a avut loc pe YouTube premiera celui mai nou single Joe Bonamassa, A Conversation With Alice, parte a unor sesiuni de înregistrare care au creat deja rumoare, desfășurate în legendarele studiouri din Abbey Road.

Studiourile EMI de la 3 Abbey Road, St John’s Wood, City of Westminster, Londra au fost făcute celebre evident de Beatles și producătorul lor George Martin, într-atât încât clădirea a fost declarată monument istoric, ca de altfel și celebra zebră, trecerea de pietoni imortalizată pe coperta albumului Abbey Road.

A Conversation With Alice este un single surpriză de pe un viitor album care se pare că va apărea anul acesta, mai multe detalii urmând să fie precizate în viitor.

Dar cine este Alice și de ce se conversează Joe cu ea? Se pare că este vorba despre doamnă  psihoterapeut din Los Angeles pe care Bonamassa a consultat-o despre problemele recurente cu care s-a confruntat în viață, doar ca să descopere că aceste “probleme” l-au condus de fapt la succesul de care se bucură astăzi.

Noul single apare la o săptămână după premiera unui alt proiect Bonamassa, albumul instrumental Easy To Buy, Hard To Sell, semnat The Sleep Eazys, al doua apariție a lui Joe (și) în fotoliul de producător, un omagiu adus lui Danny Gatton.

Adrian Coleașă


One Comment on “Joe Bonamassa are un nou single – A Conversation With Alice”

  1. […] surprinzătorul single de luna trecută, A Conversation With Alice, Joe Bonamassa revine astăzi cu o nouă înregistrare din sesiunile de la Abbey Road, anunțată […]

    Apreciază


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.