Kansas la un nou album, Absence Of Presence

Cu o carieră de aproape jumătate de secol și peste 30 de milioane de albume vândute în întreaga lume, Kansas sunt o adevărată instituție a progresivului american. Carry On Wayward Son, Dust In The Wind sau Song For America, ca să le numesc numai pe acestea, fac parte din catalogul indispensabil al rockului contemporan, dintr-o discografie înțesată cu materiale discografice certificate aur și platină.

Kansas 2020, photo by Emily Butler

Photo by Emily Butler

Absence Of Presence, cel de al 16-lea album de studio, este continuarea mult așteptată a The Prelude Implicit, prima apariție după o pauză de 16 ani. Fără fondatorii Kerry Livgren sau Steve Walsh, Kansas reușesc să demonstreze o solidă continuare stilistică și o evoluție, lăudabilă din toate punctele de vedere. Nu vorbim aici despre dinozauri, ci despre artiști acordați la contemporaneitate.

Astăzi, 17 aprilie, a apărut Throwing Mountains, primul single al albumului anunțat pentru 26 iunie, o piesă optimistă pentru vremuri tulburi și una dintre cele mai heavy din impresionantul catalog al trupei.

Cum ține să menționeze și Tom Brislin (clape), It’s very straight forward, ‘get your confidence going, take on any obstacle, conquer the world’ song. It’s pretty timely in the world, today.

Albumul conține nouă piese, este produs de chitaristul Zak Rizvi, avându-i ca și co-producători pe toboșarul Phil Ehart și pe celălalt chitarist, Richard Williams, va apărea la Inside Out Music și este disponibil pentru pre-order în toate formatele, fizice și digitale, la https://kansas.lnk.to/TheAbsenceofPresence.

Turneul aniversar Point Of Know Return ar trebui să ajungă în Europa de Vest în această toamnă, în octombrie și noiembrie.

KANSAS online:
www.kansasband.com
www.facebook.com/kansasband
www.twitter.com/kansasband
INSIDEOUTMUSIC online:
www.insideoutmusic.com
www.youtube.com/InsideOutMusicTV
www.facebook.com/InsideOutMusic

Adrian ColeașăLasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.