Akral Necrosis anunță o nouă componență și oferă detalii despre noul album

Anul pandemiei este pentru unii mumă, pentru alții ciumă, iar pentru blackerii de la Akral Necrosis, 2020 este cu siguranță răstimpul potrivit pentru lansarea celui de-al treilea album. În pregătirea ‘ostilităților’, bucureștenii dezvăluie noua componență după cooptarea unui toboșar din Bulgaria. Se pare că fanii îl vor putea vedea la treabă într-un viitor tot mai apropiat, lasă de înțeles Akral Necrosis.

FBAkral  

„S-au întamplat destule în ultima perioadă și e momentul să facem câteva anunțuri importante. Avem un line-up nou. Philip Philipov este noul nostru baterist și primul din Sofia. De câteva luni pregătim împreună un set-list de concert cu piese de pe toate cele trei albume. Venirea lui în trupă s-a petrecut dupa ce tobele pentru noul material au fost deja trase, astfel că pe următorul opus creditele percuției îi revin polonezului Krysztof Klingbein, care a reușit să imprime o nouă dinamică sound-ului trupei, așa cum ne doream”, se arată într-un mesaj al trupei.

Philip Philipov, noul baterist Akral Necrosis, este stabilit recent în România și mai face parte din trupele Downfall (Black Metal) și Din Umbra (Death/Doom).

Anunțată încă din toamna lui 2019, lansarea noului album Akral Necrosis intră în linie dreaptă, grupul oferind informații despre stadiul actual al procesului.

„Într-adevăr, al treilea album este tot mai aproape. Înregistrările au ajuns la sfârșit sub comanda omului nostru Andrei ‘Oase’ Spătaru, la Osimetric Productions, colaborarea noastră fiind o premieră. Oase va realiza și mix-masterul mai departe, așa că avem toate motivele să ne așteptăm la un material solid.

Între timp, ne ocupăm de artwork-ul albumului. În același spirit al experimentării, am lăsat întreaga responsabilitate în seama lui Constantin Bodescu, un artist care ne-a convins că poate transpune conceptul noilor piese într-un cod vizual complementar”.

Akral Necrosis a debutat în 2011 cu albumul ‘Pandemic Dominion’, un album conceptual care, privit din contextul actual, poate fi considerat profetic. În 2016, blackerii au continuat asaltul muzical cu ‘Underlight’, de data aceasta un material construit în jurul singurei certitudini a condiției umane.

Numele albumului programat să apară în 2020, nu a fost încă dezvaluit, dar toate indiciile conduc la concluzia că acesta va fi anunțat în curând.

Akral Necrosis Official FB: https://www.facebook.com/pg/akralnecrosis
OsimetriC – www.osimetric.com si https://www.facebook.com/osimetric/
Constantin Bodescu: https://www.instagram.com/bicxboo/

Poza este făcută de Adrian Mihai Iana.Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.