REȘIȚA ROCKS lansează ”The Only One”, alături de Rocco de la ROCK N GHENĂ și anunță apariția primului album

Proiectul REȘIȚA ROCKS va lansa pe data de 4 septembrie 2020 albumul ”Născuți din foc”, ce va fi disponibil în format digital și pe CD, prin intermediul Universal Music Romania, respectiv Loud Rage Music. Albumul va conține, pe lângă piesele lansate până acum alături de Călin Pop, Ovidiu Anton, Costin Adam și alți artiști de renume național, și alte două titluri noi.

Unul dintre acestea, ”The Only One”, lansat acum ca single digital și lyric video (realizat de Xander Coza), este o colaborare cu Rocco, solistul trupei ROCK N GHENĂ, una dintre cele mai valoroase trupe de hardcore românești.

Stream/download: https://UMRDD.lnk.to/TheOnlyOne

CD-ul va fi editat într-un tiraj limitat de 250 de exemplare și poate fi precomandat la un preț promoțional, urmând ca livrarea să fie făcută după lansarea oficiala. Grafica albumului este realizată de artistul Radu Damian, cunoscut pentru colaborările sale cu GOODBYE TO GRAVITY, BUCIUM, WHITE WALLS, DINUMBRA sau Călin Pop (CELELALTE CUVINTE), și cuprinde un booklet ce conține textele tuturor pieselor, un eseu scris de Doru Ionescu și poze de arhivă.

http://shop.loudragemusic.com/resita-rocks-nascuti-din-foc

”The Only One” a fost interpretată în original de SCREAMING HEADS, care sunt și la ora actuală cei mai cunoscuți reprezentanți ai rockului reșițean. În componența Alecu Lörincz (voce), Flavius Suciu (chitară, voce), Toni Dijmărescu (chitară), Lucian ”Dio” Adam (bas) și Cătălin Gavrilă (tobe), au lansat de-a lungul carierei patru albume și au împărțit scena cu nume mari ale rockului nostru (CELELALTE CUVINTE, CARGO, VOLTAJ, PASAREA COLIBRI, NIGHTLOSERS și mulți alții).

Rocco: “Această piesă old school și energică, a uneia dintre trupele etalon ale rockului romaânesc din anii ’90, SCREAMING HEADS, mă definește complet și mă bucur că am avut ocazia deosebită de a mă alătura unor artiști cum sunt Călin Pop, Ovidiu Anton, Octavian “Vita“ Horvath, Costin Adam sau Vlad Bușcă pe acest album-document“.

REȘIȚA ROCKS este un proiect înființat în 2016 de către muzicienii Toni Dijmărescu, Flavius Suciu și Adrian Nițulescu, cu scopul de a restitui câteva dintre cele mai valoroase piese ale trupelor rock din Banatul Montan active între anii ’80 si ’90, trupe ce nu au avut posibilitățile tehnice la acea vreme de a-și înregistra profesional materialele (SCREAMING HEADS, SILEX, TRANSROCK, PENTRU VOI, ATTIS, NECROTICISM, RAMSES).

Discografie: https://umrdd.lnk.to/ResitaRocksPR
Facebook: www.facebook.com/ResitaRocks

Contact U Rock / Universal Music Romania:
urock@umusic.ro
www.facebook.com/uRockmusicpage
www.facebook.com/umusicro
www.umusic.roLasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.