Leave Virginia Alone, spuse Tom Petty

Tom Petty ne-a părăsit în octombrie 2017, dar moștenirea lui continuă să crească. Wildflowers, produs de Rick Rubin, a fost cel de al doilea album solo al său și este considerat cea mai sinceră și personală declarație artistică a carierei sale.

Ceea ce trebuia să fie un album dublu a fost considerat prea lung de casa de discuri și doar 15 piese au fost publicate la momentul acela, printre care și hitul You Don’t Know How It Feels.

Pe 16 octombrie va apărea Wildflowers & All The Rest, o reeditare actualizată a albumului, conținând toate cele 25 de cântece prevăzute să apară inițial, precum și alte materiale din aceeași perioadă.

Leave Virginia Alone este primul single din materialele încă nepublicate, dar inedită este doar interpretarea lui Petty. Nu a apărut atunci pe Wildflowers-ul autorului său, dar a fost înregistrat de Rod Stewart pe A Spanner In The Works (1995).

Clipul este regizat de Mark Seliger și Adria Petty (fiica lui Tom), a fost filmat în Connecticut și New York, iar personajul său principal este interpretat de actrița și dansatoarea Casimere Jollette.

Adrian Coleașă

Pre-order Wildflowers & All The Rest: https://tompetty.lnk.to/wildflowers


One Comment on “Leave Virginia Alone, spuse Tom Petty”

  1. […] acestea, după Leave Virginia Alone, avem acum o altă piesă, Something Could […]

    Apreciază


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.