Sirenia anunță un nou album și prezintă un prim single

Cel de al zecelea album de studio Sirenia este programat să apară pe 12 februarie la Napalm Records. Continuând tradiția titlurilor aliterate a ultimelor apariții, Riddles, Ruins & Revelations este cel de al treilea material cu vocalista Emma Zoldan și primul cu Nils Courbaron (chitară) și Michael Brush (tobe), ca membri permanenți ai trupei fondate de Morten Veland cu aproape 20 de ani în urmă.

Spune Morten Veland, despre album: “Riddles, Ruins & Revelations este cel de al zecelea album de studio Sirenia. Albumul este foarte divers, așa cum trebuie să fie un album Sirenia. Este mult material care arată o latură nouă a trupei și mult material așa cum era de așteptat de la noi, din punct de vedere muzical. Una peste alta, albumul va duce ascultătorii într-o călătorie care va acoperi atât peisaje muzicale familiare, cât și neexplorate până acum. Sperăm să vă placă această călătorie!”

Primul single lansat este Addiction No. 1.

Spune Morten Veland: “Acesta este primul single din viitorul album. Din punct de vedere muzical, cred că prezintă o nouă latură a Sirenia, modernizată.Piesa mi se pare foarte catchy, dar și heavy în același timp. Am acordat un rol mai mare elementelor electronice în cântec. Sperăm să vă placă!”

Pre-order Riddles, Ruins & Revelations: https://smarturl.it/Sirenia-RRR

Adrian Coleașă


2 comentarii on “Sirenia anunță un nou album și prezintă un prim single”

  1. […] single, Addiction No. 1, a apărut în decembrie și a fost urmat de We Come To Ruins în […]

    Apreciază

  2. […] single-uri ale noului album au fost Addiction No. 1, We Come To Ruins și savurosul cover Voyage, Voyage. De astăzi, acestei liste se adaugă This […]

    Apreciază


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.