Dragoș Moldovan lansează piesa și videoclipul "Am să îți spun din nou"

Dragoș Moldovan lansează single-ul “Am să îți spun din nou”, o melodie pe care a compus-o în întregime. Cu acorduri rock, așa cum ne-a obișnuit și cum s-a prezentat la cunoscutul concurs TV, Dragoș revine cu o melodie alternativă care atrage atenția și printr-o linie melancolică.

Încă de la începutul anului trecut, Dragoș Moldovan și-a surprins fanii cu piese ca “Cândva, undeva” sau “Tăcerea”, pe care le-a lansat la scurt timp după terminarea emisiunii. La fel ca la primele două și cea de-a treia, “Pătura de vise”, a fost compusă, scrisă și produsă în totalitate de artist. Este cazul și noului single, „Am să îți spun din nou”, piesă realizată cap-coadă de către artist.

Pentru noul single, Dragoș Moldovan a filmat și un videoclip în care apare alături de trupa sa, într-un decor care ne amintește de concertele live, care ne lipsesc profund în această perioadă.

Dragoș Moldovan s-a făcut cunoscut publicului larg după ce a întors toate cele patru scaune la blind-urile concursului  “Vocea României”, cu piesa “Feeling Good”, dar el face parte din lumea muzicală de mic. Originar din Timișoara, acesta a studiat Liceul de Muzică, iar în acest moment este student la Facultatea de Muzică. În urmă cu 10 ani, Dragoș a devenit solist al trupei Pandora, care abordează stilul hard’n’heavy și alături de trupă a participat la numeroase festivaluri din țară, Pandora fiind un nume important pe scena rock din vestul țării. Pe lângă muzică, Dragoș mai are o pasiune – dresajul câinilor.

Stream / DownloadLasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.