Djerv revine în trombă

În 2011, Djerv luau prin surprindere scena norvegiană cu rețeta proprie de metal alternativ. Propulsați de vocea abrazivă a vocalistei Agnete Kjølsrud (fostă în Animal Alpha), despre care Metal Hammer a spus că e în stare să exfolieze vopseaua de pe mașina părinților noștri, scoteau un album de debut eponim ce impresionează și acum, realizat cu Daniel Bergstrand (Meshuggah, In Flames) ca inginer de sunet și Matt Hyde (Deftones, No Doubt) la mixer.

Ceea ce părea o lansare de succes spre stratosferă a fost oprită de probleme personale ale cântăreței. Din fericire a fost doar o pauză și după o hibernare de șase ani, Djerv au revenit în forță ca să-și revendice locul meritat în peisajul muzical global.

Single-ul de comeback a fost Throne, o piesă catchy și agresivă, despre un subiect important pentru trupă. “Throne este despre lupta interioară, cu mintea proprie, și despre redobândirea controlului asupra vieții proprii”, declarau anul trecut, la momentul lansării

Cel de al doilea single a fost (We Don’t) Hang No More , o piesă despre despărțiri necesare, ilustrată acum de un video clip regizat de Ulvar Gansum.

Djerv sunt Agnete Kjølsrud și Erlend Gjerde și îi puteți urmări online pe site-ul propriu, pe Facebook, Instagram, Spotify și YouTube.

Adrian ColeașăLasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.