How Blue Can You Get, un nou album Gary Moore

Luna aceasta se împlinesc zece ani de la despărțirea tragică de muzicianul nord-irlandez. Moștenirea sa este egalată de puțini alții, fie că vorbim despre cariera solo, despre trecerea prin trupe ca Thin Lizzy, Skid Row, Colosseum II sau pleiada de colaborări cu artiști de cel mai înalt calibru. Gary Moore este un exemplu cvasi-singular de muzician care a excelat în mai multe genuri, de la blues rock la hard rock și progresiv.

Pe 30 aprilie, Provogue (Mascot Label Group) va lansa How Blue Can You Get, o colecție de materiale inedite, de la compoziții proprii până la coveruri interpretate în stilul său inimitabil.

Albumul este deschis de I’m Tore Down, a lui Freddie King, urmată de Steppin’ Out, a lui Memphis Slim, într-o versiune de o virtuozitate tipică. Done Somebody Wrong (Elmore James) îi arată abilitățile de bluesman, ca și interpretarea glorioasă a How Blue Can You Get, hitul lui B.B. King din 1964.

Materialul original este reprezentat de piese strălucite ca balada In My Dreams și Looking At Your Picture, de o melancolie extremă.

Lista pieselor de pe noul album este completată de o versiune alternativă a Love Can Make A Fool Of You și se încheie în stratosferă cu Living With The Blues.

Adrian Coleașă

Pre-order How Blue You Can Get: https://smarturl.it/GaryMooreLasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.