Inhumane Harvest, primul single al noului album Cannibal Corpse

Pe 16 aprilie va apărea Violence Unimagined, cel de al cincisprezecelea opus de studio al clasicilor Cannibal Corpse, autorii unuia dintre cataloagele esențiale ale death metalului.

Titlul rezumă cu brio conținutul albumului, primul pe care va apărea Erik Rutan (Hate Eternal, Morbid Angel), înlocuindu-l și în studio pe Pat O’Brien, după ce o făcuse deja live în timpul turneului din 2019. Nu doar un chitarist extrem de apreciat, ci și un producător de succes, Rutan a lucrat nu doar la cinci din ultimele șase albume Cannibal Corpse, ci și la materialele unor nume precum Belphegor, Madball, Agnostic Front, Six Feet Under, Morbid Angel, Goatwhore, Vital Remains, Malevolent Creation, Nile sau Krisiun.

Primul single de pe Violence Unimagined este Inhumane Harvest, acompaniat de un clip regizat de David Brodsky (Clutch, Ice Nine Kills, Crobot, Anaal Nathrakh).

Chitaristul Rob Barrett comentează: „‘Inhumane Harvest’ aruncă o privire asupra uneia dintre cele mai sinistre activități ale crimei organizate, traficul de organe umane. Cumpărători disperați plătesc un preț mare pentru un transplant de organe atât de necesar pentru a se salva pe ei înșiși sau pe cineva drag de la moarte sigură, o afacere profitabilă pentru organizațiile criminale subterane.”

Adrian Coleașă

Pre-order Violence Unimagined: https://www.metalblade.com/cannibalcorpse/


One Comment on “Inhumane Harvest, primul single al noului album Cannibal Corpse”

  1. […] single a fost Inhumane Harvest, acompaniat de un clip regizat de David Brodsky (Clutch, Ice Nine Kills, Crobot, Anaal […]

    Apreciază


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.