Beating The Odds, nou single Liquid Tension Experiment

Liquid Tension Experiment, supergrupul compus din Mike Portnoy (Transatlantic, Sons of Apollo), John Petrucci (Dream Theater), Jordan Rudess (Dream Theater) și Tony Levin (King Crimson, Peter Gabriel) va reveni după o absență discografică de 22 de ani, LTE3 fiind programat să apară pe 26 martie la InsideOutMusic.

The Passage Of Time a fost primul single al noului album, urmat acum de Beating The Odds, acompaniat de un video clip realizat de același Christian Rios.

‘Beating The Odds’ este al doilea cântec pe care l-am scris în sesiunile de înregistrări pentru LTE3. I-am spus în glumă, în studio, “cântecul ca să ne simtem bine în pandemie”, pentru că are un feeling foarte optimist și fericit… dar și câteva răsturnări de situații muzicale, de la refrenul glorios de melodic și motivul de final până la pasajele solo întunecate” – Mike Portnoy.

Adrian Coleașă


One Comment on “Beating The Odds, nou single Liquid Tension Experiment”

  1. […] single-uri publicate au fost Beating The Odds și The Passage Of Time, urmate acum de Hypersonic, piesa de deschidere a albumului, acompaniată […]

    Apreciază


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.