L’ALBA DI MORRIGAN (Italia) prezintă ‘Aiwass’

Trupa italiană L’ALBA DI MORRIGAN prezintă primul extras single de pe noul album ‘I’m Gold, I’m God’ ce va fi lansat la jumătatea lunii iunie 2021 sub egida casei de discuri italiene My Kingdom Music. Labelul italian care a lansat de-a lungul vremii multe trupe metal interesante, ca Apolokia, Crest or Darkness sau Deinonychus, dar și titluri de avangarda gen Klimt 1918 sau Room With A View, a lansat acum aproape un deceniu albumul de debut al torinezilor de la L’Alba Di Morrigan, urmând să recidiveze in 2021 cu ‘I’m Gold, I’m God’ în format digiCD / special box / digital (pre-order la https://smarturl.it/ALBAGOLD).

L’ALBA DI MORRIGAN prezintă un caleidoscop muzical post-rock / post-metal, suspendat între sonoritati clasice și moderne, o călătorie în lumea sugestiilor sonore subtile, inspirate de sonorități în tradiția Katatonia, Tool sau Isis, alături de groove întunecat de inspirație Novembre sau October Tide și de rock progresiv modern în maniera noilor albume Leprous sau Borknagar.

Primul single a fost lansat pe 31 martie 2021 sub forma unui lyric video realizat de Marcelo Silva.

L’ALBA DI MORRIGAN: www.facebook.com/lalbadimorrigan
MY KINGDOM MUSIC: www.mykingdommusic.net

#lalbadimorrigan #mykingdommusic #postrock #postmetal #italianmetal #avantgarde #experimental #smartmusic #underground #torino #newalbum #newsingle #rocksingleLasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.