Leprous au lansat primul single de pe viitorul album, Aphelion

Leprous au lansat ieri Running Low, primul extras de pe viitorul album, Aphelion, programat să apară pe 27 august la InsideOutMusic. Single-ul este acompaniat de un clip regizat de Troll Toftenes.

Einar Solberg spune despre Running Low: “Ideea inițială a apărut când m-am hotărât să mă forțez să schițez ceva pe telefon pe drumul către vârful Himingen, din Norvegia. Mi se părea complet inutil când făceam asta, dar la întoarcere am reușit să continui și să structurez ideea într-o compoziție adevărată. Apoi ne-am întâlnit toată trupa în studiourile Cederberg ca să o ducem și mai departe. Cântecul ăsta e dovada că și cele mai mici scântei se pot transforma într-o flacără mare. Chiar dacă suntem o trupă care întotdeauna vrea să exploreze teritorii noi, cred că ‘Running Low’ poate să unească ușor fanii noi cu cei vechi.”

Aphelion

Aphelion, succesorul aclamatului Pitfalls din 2019, a fost înregistrat pe parcursul anului trecut în trei studiouri diferite: Ghost Ward Studios din Suedia, Ocean Sound Recordings și Cederberg Studios din Norvegia. Albumul a fost mixat din nou de Adam Noble (Placebo, Biffy Clyro, Nothing But Thieves, etc.), masterizat de Robin Schmidt (The 1975, Placebo, The Gaslight Anthem, etc.) și coperta sa este o creație semnată Elena Sigida, bazată pe o fotografie a lui Øystein Aspelund.

Precomenzile pentru Aphelion au început și ele tot ieri, de la https://leprousband.lnk.to/Aphelion.

Adrian ColeașăLasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.