Dead Can Dance în concert la Arenele Romane pe 16 mai 2022

Renumitul grup australian Dead Can Dance va cânta pe 16 mai în România la Arenele Romane din București, în aer liber. Primele 100 de bilete din fiecare categorie au preț special earlybird. Acestea se pun în vânzare pe 17 septembrie la ora 11:00.

Dead Can Dance au anunțat că se reîntorc pe scenele din Europa pornind un turneu ce se numește ‘Europa – 2022’. Turneul îi va readuce pe Brendan Perry și pe Lisa Gerrard alături de formația lor în Europa, la 3 ani dupa turneul european sold out din 2019, turneu care promova ultimul album de studio al formației ‘Dionysus’.

Formația va interpreta piese de pe întreaga discografie lansată în decursul a celor trei decenii de carieră, incluzând piese clasice de pe The Serpent’s Egg, Aion și Into The Labyrinth dar nu numai.

Trupa a declarat: „Abia așteptăm să ne întoarcem în turneu în Europa în aprilie, mai și iunie 2022. La fel ca tuturor, ne-a fost dor să cântăm live și abia așteptăm să ne reîntoarcem pe scenă să cântăm pentru voi anul viitor în niște locații fantastice, atunci când va fi în siguranță să facem asta”.

Biletele se pun în vânzare pe iabilet.ro și în rețeaua iabilet la următoarele prețuri, în functie de poziționarea în sală:

Earlybird – 200 lei, 180 lei, 140 lei, 100 lei și 80 de lei (primele 100 de bilete din fiecare categorie)

Presale – 240 lei, 200 lei, 160 lei, 120 lei și 100 lei

La acces – 280 lei, 230 lei, 180 lei, 140 lei, 120 lei

Biletele oferă participanților acces doar iîn categoriile în care și-au cumpărat bilet.

La prețul tuturor biletelor comandate în earlybird și presale se adaugă comisionul de emitere bilet de 10 lei.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay. Online puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Toate biletele sunt cu loc pe scaun, nu se vând bilete cu locuri în picioare.

Accesul cu umbrele este interzis.

Toți spectatorii vor plăti bilet, inclusiv copiii.

Recomandăm fanilor care vin cu copii sub 10 ani să le protejeze acestora urechile cu căști speciale. La concert volumul va fi puternic și acesta poate afecta auzul copiilor.

Organizatorii vor organiza suficiente puncte de vânzare a băuturilor pentru a evita cozile, Arenele Romane fiind o locație propice pentru evenimentele de gen. Recomandăm totuși să veniți la concert din timp și nu fix înainte de concert. Este normal ca la orele de vârf, fix înainte de intrarea pe scena a trupei când se atinge capacitatea maximă a locației, barurile să se aglomereze. Organizatorii vor oferi un program detaliat cu câteva săptămâni înainte de concert.

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FMLasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.