The Kryptonite Sparks lansează un videoclip pentru noul lor single – ‘Dacă Vii Azi’

La mai bine de o lună de la lansarea variantei audio, The Kryptonite Sparks se întorc cu videoclipul piesei ‘Dacă Vii Azi’, regizat de Norbert Fodor, DOP Vlad-Radu Popescu, crew StaySharp.

The Kryptonite Sparks- Dacă vii azi (official video)

Încă de la începutul verii Norbert a venit cu propunerea de a produce un videoclip pentru unul din single-urile noastre. Știind cât de mișto sunt proiectele la care a mai lucrat el și crew-ul lui, a fost un moment de bucurie și am acceptat instant! A fost mai apoi un journey foarte interesant și challenging să setăm locațiile pentru filmare și să găsim actorii potriviți. Am avut o singură zi de filmare foaaarte lungă, dar a fost fun și mă simt norocos că am putut lucra cu o echipă așa de cool. All in all eu sunt over the moon cu produsul final și abia aștept să îl urmăriți și voi.” Rareș Diaconu

Este o alternativă la music video-urile românești, ce experimentează printr-un mix de formate: 16mm, digital anamorphic și fotografii 35mm. Găsești mai multe videos în portofoliul lui Norbert (https://norbert.one) și StaySharp (www.staysharp.film).

Dacă Vii Azi este single-ul cu numărul patru de pe viitorul material discografic The Kryptonite Sparks, a cărui lansare e plănuită pentru 2022. A fost produs de The Kryptonite Sparks și înregistrat în propriul lor studio (The Kryptonite Sparks lil’ mansion), avându-l ca drums recording engineer pe Adrian Despot. Mix-ul a fost făcut de Chris Sheldon (Foo Fighters, Biffy Clyro).

The Kryptonite Sparks sunt: Rareș Diaconu, Călin Răzvan Diaconu și Răzvan Anton. Îi găsești pe toate rețelele de social media (The Kryptonite Sparks) și pe platforma ta preferată de streaming (https://linktr.ee/tksofficial).Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.