Nightwish revine la București în 2022

Pe 1 august 2022 vă așteptăm la Romexpo la un show memorabil alături de Nightwish. Nightwish revin la București în cadrul turneului HUMAN. :II: NATURE.”, nume pe care îl poartă și noul lor album care a fost lansat în luna aprilie 2020. Primele 200 de bilete din fiecare categorie au preț special și se pun în vânzare pe 10 decembrie la ora 10:30 pe iabilet.ro.
Evenimentul va respecta normele în vigoare la momentul desfășurării acestuia.

Nightwish este genul de formație care nu mai are nevoie de nicio prezentare, după mai bine de 20 de ani pe scena internațională a metalului, Nightwish și-a asigurat prezența în istoria muzicii.

Cu 9 albume la activ, compuse în mare parte de fondatorul și mastermind-ul Tuomas Holopainen, Nightwish a ajutat mult la popularizarea și dezvoltarea symphonic metalului precum și la așa numitelor female fronted metal bands. Treptat, albumele formației au ajuns în topurile din întreaga lume, primind peste 60 de Discuri de Platină și de Aur pentru vânzările din cele doua decenii de activtiate.

Cel mai recent album, ‘Human. :II: Nature.Dark Passion Play’ a fost lansat pe 10 Aprilie 2020, fiind primul album dublu al formației și primul album în care Kai Hahto este toboșarul oficial al trupei. Discul ajunge în peste 20 de Topuri din întreaga lume, în jumatate din ele fiind plasat pe una din primele trei poziții.

În momentul de față Nightwish înseamnă:

Tuomas Holopainen – clape
Emppu Vuorinen – chitară
Jukka Koskinen – bas
Troy Donockley – instrumente tradiționale
Floor Jansen – voce
Kai Hahto – tobe

Biletele au următoarele prețuri:

– primele 200 de bilete:
Wishmasters – 329 lei
Elvenpaths – 239 lei
Islanders – 149 lei

– presale:
Wishmasters – 349 lei
Elvenpaths – 259 lei
Islanders – 169 lei

– la acces:
Wishmasters – 370 lei
Elvenpaths – 280 lei
Islanders – 190 lei

La prețul tuturor biletelor comandate în earlybird și presale se adaugă comisionul de emitere bilet de 12 lei.

Numărul biletelor la categoriile Wishmasters și Elvenpaths este limitat la 2.000 de bucăți din fiecare categorie.

Se pun în vânzare doar 10.000 de bilete pentru acest show.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman și pe terminalele Selfpay. Online puteți plăti cu cardul, Paypal, pe facturaăla Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Copiii sub 2 ani au acces gratuit însoțiți de un adult posesor de bilet valabil. Recomandăm fanilor care vin cu copii sub 10 ani să le protejeze acestora urechile cu căști speciale. La concert volumul va fi puternic și acesta poate afecta auzul copiilor.

Organizatorii vor pune la dispoziție suficiente puncte de vânzare a băuturilor pentru a evita cozile. Recomandăm totuși să veniți la concert din timp și nu înainte de ultima trupă. Este normal ca la orele de vârf, fix înainte de intrarea pe scenă a trupei, când se atinge capacitatea maxima a locației, barurile să se aglomereze. Organizatorii vor oferi un program detaliat cu câteva săptămâni înainte de concert. Vă rugăm consultați programul final cu 3 zile înainte de eveniment pe metalhead.ro.

Accesul cu umbrele este interzis.

Un eveniment METALHEAD & BestMusic Live Concerts powered by ROCK FMLasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.