Lord Of The Lost în concert la Cluj-Napoca

Pe 25 mai 2022, germanii de la Lord Of The Lost cântă la /FORM Space din Cluj-Napoca. Nu uitați că pe 26 mai îi puteți vedea și la București în deschidere la Iron Maiden. Primele 100 de bilete la concertul de la Cluj-Napoca vor costa doar 69 de lei și s-au pus în vânzare pe www.iabilet.ro.

Evenimentul va respecta toate normele în vigoare la data desfășurării acestuia. Se pun în vânzare doar 500 de bilete.

Lord of the Lost vin din Germania și activează din 2007 fără întrerupere. Au 7 albume la activ, cel mai recent, ‘Judas’, fiind lansat anul acesta în vară. Vorbim de un dublu album care demonstrează maturizarea artistică a formației din Hamburg.

Din punct de vedere muzical, în piesele Lord of the Lost descoperim un sincretism al genurilor, artiștii având o bază principală de hard, heavy și glam la care se adaugă influențe de industrial, gothic și ambiental.

Formația a urcat pe scenele unor mari festivaluri din Europa precum Summer Breeze sau Castle Party, având și turnee în mai multe țări de pe Bătrânul Continent. În plus, Lord of the Lost se vor alătura turneului Iron Maiden din Europa.

Biletele se pun în vânzare pe iabilet.ro la următoarele prețuri:
– 69 de lei primele 100 de bilete
– 79 de lei următoarele 200 de bilete
– 89 de lei în presale
– 100 de lei la intrare

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

La prețul tuturor biletelor se adaugă comisionul de procesare de 10 lei.

Puteți adăuga la comandă și opțiunea FLEX. FLEX e o asigurare suplimentară pentru fanii care vor să cumpere bilete din timp dar care vor și siguranța că în cazul în care nu mai pot participa, din varii motive, la evenimente, își primesc rapid înapoi banii plătiți pe bilet/e. Mulți ne-au spus că ar cumpără bilete din timp la evenimente, dar nu știu ce vor face peste 4-6-8 luni, dacă vor fi plecați în vacanță în perioada respectivă, dacă vor putea să-și ia concediu să vină la un eveniment, sau dacă nu vor putea să participe la concerte din motive medicale.  Dacă achiziționezi serviciul FLEX (adică 3% extra plătiți pe bilet), poți renunța la bilet/e cu maxim 72 de ore înainte de ziua în care are loc evenimentul. şi primești înapoi toată sumă plătită pentru biletul la care renunți, în 5 zile lucrătoare, mai puțin contravaloarea serviciului FLEX și a comisioanelor suplimentare achitate, precum prețul serviciilor de intermediere / de procesare ori administrare a comenzii / de emitere bilet etc.

Un eveniment METALHEAD & BestMusic Live Concerts powered by ROCK FMLasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.