Dream Theater a lansat videoclipul piesei „Transcending Time”

Pionierii metalului progresiv Dream Theater au lansat, pe 26 februarie 2022, videoclipul oficial al piesei „Transcending Time.” James LaBrie, John Petrucci, Jordan Rudess, John Myung și Mike Mangini împărtășesc o legătură unică cu una dintre cele mai pasionate baze de fani din lume, ca evidență fiind cele două nominalizări GRAMMY și 15 milioane de albume vândute în toată lumea.
În urma celei de-a treia nominaliari GRAMMY și în timp ce turneul lor reprogramat din America de Nord începe săptămâna viitoare, pe 2 februarie, titanii muzicii progresive lansează un nou videoclip de pe cel de-al 15-lea album lansat recent, „A View From the Top of the World.”
„Transcending Time” este al patrulea videoclip lansat de pe cel mai recent album al trupei și este o creație CGI (imagine generată de computer) a colaboratorului de lungă durată Wayne Joyner. Piesa a fost preferata fanilor de la lansarea albumului și este cea mai scurtă, având doar 6 minute și 24 de secunde.

Dream Theater a lansat albumul „A View From the Top of the World” pe 22 octombrie 2021, iar în săptămâna lansării a ajuns pe locul 1 în topurile actuale Hard Music, pe locul 2 în Current Rock Album Charts și a debutat pe locul 52 în Billboard 200. De asemenea, a ajuns pe locul 1 în topul iTunes Store Top Albums Metal, pe locul 1 în Top Rock Albums, pe locul 4 în iTunes Top Albums All Genres și pe locul 2 în Amazon Best Sellers in Rock (în format CD), fiind depășit doar de Beatles cu varianta re-editată „Let It Be.”

Dream Theater a lansat până acum trei videoclipuri oficiale de pe albumul nou: The Alien, Invisible Monster și Awaken the Master.
Vă reamintim că trupa titanică Dream Theater va avea concert și în România pe 29 mai 2022 la Romexpo, București cu Devin Townsend invitat special.

Puteți achiziționa biletele de pe AmBilet.ro aici: https://www.ambilet.ro/tc-events/dream-theater-top-of-the-world-tour/

Concertul este organizat de către Promusic Events și Maximum Rock Romania, recomandat de Rock FM.Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.