dordeduh revine în Quantic cu noul album „HAR”

Un nou concert de zile mari se anunță în Quantic Pub. dordeduh revine în Quantic pentru a prezenta publicului din România albumul „HAR”!

Cel mai recent album al trupei dordeduh a apărut de aproape un an, pe 14 mai 2021, însă, din cauza pandemiei, nu a avut loc niciun concert de lansare în România. Albumul „HAR” a primit atenție internațională în reviste precum Metal Hammer UK și a ajuns pe primele locuri în mai multe topuri din scena metal.

dordeduh nu sunt însă singura formație care va cânta. Aceștia vor împărți scena cu Methadone Skies! Activă din 2009, abordează un mix eclectic de psychedelic și stoner rock/metal cu diverse influențe precum post rock, doom metal și progressive rock. După cinci albume, zeci de concerte și festivaluri în țară și în afara granițelor, Methadone Skies este mereu în căutarea unor noi tărâmuri sonice.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 19 martie 2022, iar accesul va fi permis începând cu ora 17:00. Acesta poate fi găsit și pe Facebook.

Programul va fi următorul:

17:00 – ACCES public

18:30 – 19:30 –> Methadone Skies

20:00 –> dordeduh

Bilete se pot cumpăra de pe AmBilet.ro aici: https://www.ambilet.ro/tc-events/dordeduh-har-methadone-skies-in-quantic/Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.