Poienari Archangels Fest ediția a 2-a

Da, dragi prieteni, ne revedem în ținutul lui Vlad Țepeș la ediția a 2-a Poienari Archangels Fest! În acest sezon, primul festival rock/moto din România va avea loc în Argeș, la baza Transfăgărășanului.

Turăm motoarele, punem berea la rece și încingem clapele. Între 20 și 21 mai 2022, Valea Argeșului se va transforma în Valea Rockului!

Programul este unul pe placul oricărui fan rock. Concertele vor începe în ambele zile de la ora 18:00 dar nu credeți ca vă veți plictisi pe zi deoarece vor fi concursuri, parada moto, zona de food&drinks și cel mai important, atmosferă bună și oameni faini.

Pe scenă vor urca trupe mari precum Trooper, Cargo, Sons of Evil dar și trupe tribut precum Masterpiece (tribut Metallica) sau The RO/CK (tribut AC/DC) și mulți alții.

Arena evenimentului pune la dispoziție facilități precum: toalete, zonă corturi, parcare moto/ parcare auto, zonele food & drinks, unități de cazare în întreaga zonă: Corbeni-Arefu-Vidraru-Curtea de Argeș etc.

Biletele sunt disponibile online exclusiv prin AmBilet.ro la următorul link: https://www.ambilet.ro/tc-events/poienari-archangels-fest-editia-a-2-a/Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.