Bucovina și Fragment Soul deschid concertul Moonspell de la Arenele Romane

Moonspell se reîntorc la București în data de 12 Mai 2022 pe scena Arenelor Romane! În deschiderea formației din Portugalia va cânta Bucovina.

Una dintre cele mai iubite formații de metal din România, Bucovina, revine pe scena Arenelor Romane, de această dată deschizând concertul celei mai importante trupe din Portugalia, Moonspell.

Cu patru albume la activ, cu prezențe la cele mai importante festivaluri de metal din Europa, Bucovina se numără printre cele mai active și mai îndrăgite trupe din România. În prezent, formația lucrează la un nou material de studio pe care fanii îl așteaptă cu nerăbdare.

Fragment Soul va fi formația care va deschide seara. Formația vine din Grecia, și abordează un progressive metal cu vădite influențe de doom. Vocea formației este dată de Marc Durkee dar și de carismatica Heike Langhans, solista Draconian, ce este membru onorific al formației. La chitară îl putem auzi pe Dimitris Louvros iar la clape pe Vangelis Kakarougkas. În spatele tobelor stă Giorgos Pouliasis.

Până în prezent au lansat un singur album, ‘Axiom of Choice’, ce a fost oferit fanilor pe 7 Mai 2021.

Biletele se găsesc pe iabilet.ro și în rețeaua iabilet la următoarele prețuri:

– earlybird – primele 500 de bilete din fiecare categorie – 99 lei Acces General și 139 lei Golden Circle (în fața scenei)

– presale – 119 lei Acces General și 159 lei Golden Circle

– la acces 140 lei Acces General și 180 lei Golden Circle

La prețul tuturor biletelor comandate în earlybird și presale se adaugă comisionul de emitere bilet de 10 lei.

Copiii sub 2 ani au acces gratuit însoțiți de un adult posesor de bilet valabil.

Recomandăm fanilor care vin cu copii sub 10 ani să le protejeze acestora urechile cu căști speciale. La concert volumul va fi puternic și acesta poate afecta auzul copiilor.

Organizatorii vor organiza suficiente puncte de vânzare a băuturilor pentru a evita cozile, Arenele Romane fiind o locație propice pentru evenimentele de gen. Recomandăm totuși să veniți la concert din timp și nu fix înainte de concert. Este normal ca la orele de vârf, fix înainte de intrarea pe scenă a trupei când se atinge capacitatea maximă a locației, barurile să se aglomereze. Organizatorii vor oferi un program detaliat cu câteva săptămâni înainte de concert.

Accesul cu umbrele este interzis.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay. Online puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Un eveniment BestMusic powered by ROCK FMLasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.