Organizatorii OUT OF OFFICE FEST vor dona 25% din profitul festivalului către Asociația Nord pentru sprijinul refugiaților din Ucraina

Sâmbătă, 18 iunie 2022, la Arenele Romane din București are loc prima ediție OUT OF OFFICE FEST. Din line-up fac parte unele dintre cele mai iubite trupe de rock alternativ din România: COMA, The Mono Jacks, byron, Sarmalele Reci, E.M.I.L. și Rockabella. Organizatorii festivalului vor redirecționa 25% din profitul obținut în urma evenimentului către Asociația Nord, care adună fonduri, materiale și organizează achiziții, logistică și transporturi pentru centrele de tranzit din nordul țării.

OUT OF OFFICE FEST este o inițiativă a revistei de business Club Antreprenor și își propune să reunească publicul iubitor de alternativ și antreprenorii români din toate domeniile de activitate.

Ne dorim să contribuim la susținerea celor care în aceste momente sunt nevoiți să-și părăsească țara și familiile și să-și caute un alt rost. Mii se refugiați de război din Ucraina intră zilnic în România prin centrele de tranzit din nord: Siret, Rădăuți-Prut, Stânca-Costești. Ei trebuie sprijiniți, găzduiți, hrăniți și îngrijiți pînă la găsirea unor soluții mai bune pentru ei. De mai bine de o lună, Asociația Nord adună fonduri și organizează achiziții, logistica și transporturi pentru aceste centre. Am decis să donăm 25% din profitul obținut în urma OUT OF OFFICE FEST către acești oameni minunați care pun umărul la limitarea dezastrului umanitar.” declară Mircea Fica, Fondator & Senior Editor clubantreprenor.ro.

Bilete și reguli de access

Biletele pentru festival sunt puse în vânzare în rețeaua iabilet.ro: https://www.iabilet.ro/bilete-out-of-office-fest-2022-71455/ și pe ambilet.ro. Copiii cu vârsta până în 12 ani au acces gratuit, dacă sunt însoțiți de un părinte sau tutore posesor de bilet.

Intrarea la eveniment se face în baza regulamentului organizatorului și include respectarea tuturor restricțiilor și a posibilelor condiții suplimentare impuse de autoritățile locale înainte de eveniment și în timpul desfășurării evenimentului. Mai multe detalii privind regulamentul de acces vor fi comunicate în zilele din apropierea evenimentului.

Cumpărătorilor de bilet li se recomandă consultarea siteului oficial și a platformelor social media OUT OF OFFICE FEST, precum și a siteurilor și paginilor de social media ale platformelor de ticketing partenere, înainte de participarea la eveniment.

Mai multe detalii despre OUT OF OFFICE FEST sunt disponibile pe:
https://www.instagram.com/outofoffice.fest/
https://www.clubantreprenor.ro/
https://www.facebook.com/outofofficefestLasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.