Open Camp Vaslui 2022, ediția a XIII-a

Ceea ce în 2010 era „visul unei nopți de vară” pe băncile unui parc numit Secu, o idee colectivă a unor tineri din Vaslui care simțeau nevoia să facă ceva diferit într-un oraș monoton, a ajuns acum la a treisprezecea ediție consecutivă.

După mai bine de doi ani lungi și o pandemie, festivalul Open Camp Vaslui se întoarce în colțul său de rai din pădure, fără restricții – Poligonul de tir Paiu, aflat la 2 km de orașul Vaslui,  între 29-31 Iulie 2022 –  trei zile de reconectare cu natura, muzica live și libertate.

Nu ne-am propus niciodată să facem un festival mare. Totuși, ne-am bucurat când lumea ne-a spus că suntem un fel de Vama Veche de trei zile, un loc colorat, o mișcare care readuce orașul la viață prin muzică, film, artă stradală, expoziții și altele.

În jurul festivalului s-a închegat, în timp, o comunitate de oameni care simt că au ceva la fel în suflet. După 13 ani, îi putem spune spiritul Open Camp, care este despre libertatea de exprimare, bucuria de a fi împreună, pasiunea pentru muzica live și iubirea față de cadrul natural în care an de an am creat amintiri.

Ceea ce început ca un festival, a devenit în timp mult mai mult de atât: o platformă de exprimare pentru tineri, un susținător al proiectelor pentru comunitate, o inițiativă de revitalizare urbană prin artă.

Și anul acesta ne propunem să aducem orașul la viață și să generăm un impact pozitiv în comunitate prin proiectele noastre, pe care le vom anunța în curând.

Biletele și abonamentele la festival se pot achiziționa online exclusiv de pe www.AmBilet.ro (https://www.ambilet.ro/tc-events/open-camp-vaslui-2022/ ) sau de la cafeneaua Hiccup Vaslui.

Partener Oficial: Apisrom
Sponsori: Plantagro, Hiccup, Vecchia Roma, Teoclinick, Safir, Morandi Logistics, SDG, EuroEst Urban Planning,
Parteneri media: Rock FM, Stiri Est, Vremea Nouă Vaslui, AM Designs, Carturesti, Teleplus, Munteanu Recomanda
Parteneri: Primaria Municipiului Vaslui, Directia Silvica Vaslui, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Vaslui, Garaj CafeLasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.