Dirty Shirt oferă posibilitatea unei trupe de a cânta în deschiderea concertului lor de la București

După un recital fenomenal susținut la ediția din 2022 a festivalului HellFest, în fața a peste 15 mii de spectatori și după o participare la Pol’and’Rock Festival 2022, care se anunță deja a fi incendiară, maramureșenii de la Dirty Shirt revin la București pentru un eveniment cu totul special.

Evenimentul va avea loc, vineri 16 septembrie 2022, la Quantic Club.Di

Biletele online au fost puse deja în vânzare prin www.AmBilet.ro (https://www.ambilet.ro/tc-events/dirty-shirt-quantic-16-09-22/ ), iar primele 50 de bucăți au un preț special!

Pentru a-și arăta susținerea față de formațiile tinere, aflate la început de drum, Dirty Shirt oferă posibilitatea unei trupe de a cânta în deschiderea concertului lor de la București printr-un concurs public, după cum urmează:

– Inscriere: formațiile interesate sunt rugate să trimită până la data de 31 iulie 2022 un presskit la: stiri@maximumrock.ro.

– Votul publicului: prima etapa de selecție va fi realizată pe baza votului public, printr-un sondaj publicat pe grupul Facebook oficial al formației Dirty Shirt (Dirty Shirt Family): https://www.facebook.com/groups/1582265578516488. Un singur vot pe persoana este permis (prin ID Facebook), însă o persoană poate vota mai multe trupe preferate (vot ne-exclusiv). Primele 3 formații se califică în finala. Data limită pentru votare este 31 august 2022, votul fiind „înghețat” la miezul nopții (ora 24:00)

– Câștigătorul va fi ales de membrii formației Dirty Shirt din cei 3 finaliști, rezultatul se va publica cel târziu luni 3 septembrie 2022.

Lista următoarelor concerte la care Dirty Shirt va participa în România este disponibilă aici: https://www.ambilet.ro/dirtyshirt/Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.