Metallica: 72 Seasons Global Premiere – Un listening party global, o singură difuzare, doar pe 13 aprilie

Biletele pentru Metallica: 72 Seasons Global Premiere s-au pus în vânzare la cinematografele din România
Un listening party global, o singură difuzare, doar pe 13 aprilie
Fii primul care ascultă noul album Metallica și vizionează interviuri exclusive cu membrii trupei, împreună cu videoclipurile pieselor

TRAILER METALLICA: 72 SEASONS – GLOBAL PREMIERE AICI

Pe 13 aprilie 2023, fanii Metallica au ocazia unică de a trăi experiența muzicală 72 Seasons în premieră, pe deplin doar la cinematograf. Chiar și în România. Cel de-al doisprezecela album de studio al trupei va putea fi ascultat la cinema, într-un listening party global, cu doar o zi înainte de lansarea mondială. Spectacolul are o singură difuzare.

72 Seasons – Global Premiere, filmul, aduce pe marele ecran interviuri exclusive cu membrii trupei, care ne dezvăluie poveștile din spatele muzicii lor, precum și videoclipurile pieselor de pe ultimul album.

În cinematografele selectate, Metallica: Global Premiere este disponibil cu sunet Dolby Atmos®, o experiență audio care îi va imersa pe ascultători în fiecare melodie pentru a dezvălui detalii de o claritate și profunzime de neegalat.

Conținând recent lansatele „If Darkness Had a Son”, noua piesă „impozantă, indestructibilă,” (Revolver) „Screaming Suicide” și primul single „Lux Æterna” — catalogat în noiembrie 2022, drept „impresionant, agresiv” (Billboard), „șocant” (Rolling Stone) și „ intens” (USA Today) — 72 Seasons va fi lansat pe 14 aprilie de Blackened Recordings.

Produs de Greg Fidelman, Hetfield & Ulrich, albumul 72 Seasons conține 12 piese, are o durată de peste 77 de minute și este cel mai recent album de studio al trupei Metallica de la Hardwired…To Self-Destruct, din 2016. Va fi disponibil în ediție limitată pe vinil negru 2LP de 140 g precum și în format CD și pe canalele de streaming, iar precomenzile se pot face accesând https://presave.umusic.com/72-season

Participă la o experiență unică, mare cât ecranul de cinema și tare cât sunetul surround dat la maxim. Așteptăm cu nerăbdare să vă urăm bun venit tuturor în această noapte istorică, când cinematografele din întreaga lume se vor transforma într-o imensă sală de concert Metallica.

Biletele pentru evenimentul cinematografic din 13 aprilie Metallica: Global Premiere Wolrdwide Listening Party s-au pus în vânzare.

Rețeaua Cineplexx (cu sunet Dolby Atmos): https://bit.ly/3IML3wA
Rețeaua Cinema City: http://bit.ly/3YgFHj9
Rețeaua Happy Cinema: http://bit.ly/3J4xtWK
Cine Gold: https://bit.ly/3Zwf1f9
Cinema Victoria Timișoara: http://bit.ly/3ZdTs3h
Cinemax: http://bit.ly/3ILGvqb
Cinema One Brașov: http://bit.ly/3YDpbty
Cinema One Satu Mare: http://bit.ly/3ZHwodj
Cinema Ateneu Iași: http://bit.ly/3Jyl91l
Cinema Inspire Craiova: http://bit.ly/3yyDaGj
Cinema Inspire Alba Iulia: https://bit.ly/3yyDaGj
Cinema Arta Cluj: http://bit.ly/3yAa8WU
Cinema Victoria Cluj: https://bit.ly/3YIn2ge

Publicitate


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.