Scarlet Aura anunță lansarea noului lor single, "Cu pletele-n vânt"

SA

Scarlet Aura, una dintre cele mai bine cotate formații de heavy metal din România, anunță lansarea noului lor single intitulat „Cu pletele-n vânt”. Această piesă puternică și liberă transmite un mesaj de încredere și determinare, și este o demonstrație a puterii și versatilității muzicii heavy metal.

„Cu pletele-n vânt” este o piesă puternică, cu o combinație eclectică de sunete rock și heavy metal, care promite să inspire și să încurajeze ascultătorii să își urmeze pasiunile și să își asume riscuri în viață.

Scarlet Aura, formată în 2015, este o formație de heavy metal din București. Cu o serie de albume aclamate de critici și o experiență vastă în concerte live, trupa este cunoscută pentru energia și pasiunea sa puternice și sincere.

„Cu pletele-n vânt” este doar începutul pentru Scarlet Aura în 2023. Trupa pregătește lansarea unui nou album, „Rock in sânge și voința„, care promite să fie unul dintre cele mai intense și mai bune lucrări din cariera lor. Fanii heavy metal sunt invitați să urmărească Scarlet Aura pe rețelele de socializare și să se pregătească pentru un an plin de muzică puternică și sinceră.

Videoclipului muzical a fost produs și regizat de Laurențiu Tomoroga de la Emotion Philms Production.

Pentru mai multe informații despre Scarlet Aura și noul lor single, „Cu pletele-n vânt”, vă rugăm să accesați site-ul lor oficial sau conturile lor de social media.

https://scarletaura.lnk.to/CuPleteleNVant

Publicitate


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.