A fost și Musikmesse 2012

Mai sărăcuț, mai de criză, dar mereu o plăcere pentru fani.

Singurii rămași la aceleași standarde probabil au fost Fender, ESP, Marshall, Warwick/Framus… Gibson și-au redus spațiul la jumătate față de anii anteriori, alții și mai mult. Sau nu au venit deloc. Asta este starea industriei și, ne place sau nu, reflectă performanțele fiecărui brand.

Dintre surprize, Marshall s-au apucat de făcut tobe (Natal), Caparison au venit pentru prima oară (cumpărați de engleji, deh), Grover Jackson a revenit cu GJ2 (da da, acel Jackson, care făcea chitare pentru Randy Rhoads).

Ca de obicei, multe cântări. Ca niciodată, mai că neanunțate. Programul online a fost ca și inexistent sau se schimba peste noapte. Cum îi era norocul fiecăruia, mai trecea pe la standuri, mai afla câte ceva inedit.

De data asta am stat mult pe lângă scena Agora. Mattias Eklundh (de ce ai vrea să-ți acordezi chitara în Si bemol minor 13, doar el știe), PRS band + friends (adică Bernie Marsden), un trio Whitesnake (Doug Aldrich, Michael Devin, Brian Tichy) absolut excepțional, Randy Black…

În rest, lansări, poze, autografe (Fender au reușit să-l aducă pe Johnny Marr, mare realizare), demo-uri, muzică, zgomot, nebunie, zgomot, mai multă nebunie. Adică fun.

Ne vedem la anul!

PS: Pozele, ca de obicei, pe Facebook (http://www.facebook.com/media/set/?set=a.361577593887197.85516.181458878565737&type=1&l=e979e43671)Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.